Olympia Of Greece: Ποια είναι τελικά η εντυπωσιακή γαλαζοαίματη και εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
1 year, 1 month ago
6

Τελευταία, η βασιλική οικογένεια της Ελλάδας τράβηξε πάνω της όλα φώτα της δημοσιότητας λόγω της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ανάμεσα σε όλους που ξεχωρίσαμε είδαμε και την κόρη της Marie-Chantal , μιας γυναίκας που ξεχωρίζει για τη φινέτσα της στη διεθνή υψηλή κοινωνία, και του Παύλου -Pavlos of Greece, που είναι ο νέος αρχηγός του τέως ελληνικού βασιλικού οίκου.

Η νεαρά πριγκίπισσα και “It European Royal Girl” δεν είναι τυχαία. Εγγονή του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι πολύ κομψή, χαριτωμένη, ένα ζωντανό κορίτσι της γενιάς της, και όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, αισθάνεται πως ζει μια εντελώς φυσιολογική ζωή.

Οι ακόλουθοί της στoν λογαριασμό της στο Instagram, γνωρίζουν πως είναι πολύ δραστήρια. Πολλά χρόνια ασχολείται με το modeling, ενώ όπως ή ίδια αναφέρει σε θέματα στιλ η καλύτερη σύμβουλός της είναι η μητέρα της, με την οποία μιλά στο τηλέφωνο τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα.

Εμείς την ψάξαμε λίγο καλύτερα και ιδού λοιπόν, τι ανακαλύψαμε…

Το κορίτσι της Louis Vuitton

Σαν μοντέλο, η Μαρία Ολυμπία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες διάσημων οίκων μόδας, με αυτή της Louis Vuitton ωστόσο να της ταιριάζει όσο καμία άλλη. Νεανική, φρέσκια και με ελάχιστο μακιγιάζ, η νεαρή γαλαζοαίματη γοητεύει με την απλότητα και τη φυσική της ομορφιά.

Η ίδια για την συγκεκριμένη συνεργασία αναφέρει: “Η συνεργασία με τον Nicolas Ghesquière, τον δημιουργικό διευθυντή του γαλλικού οίκου, είναι μοναδική. Είναι ταλαντούχος και πάντα η δουλειά ξεχωρίζει. Ο τρόπος που ντύνει τις γυναίκες είναι αρκετά εκκεντρικός και cool. Λατρεύω τους οίκους μόδας με ιστορία”. Για αυτό συνεργάστηκε και με τον οίκο Dior.

Το pop girl με το αιχμηρό στιλ

Γεννημένη το 1996 και με εικόνες από όλον τον κόσμο, η Μαρία Ολυμπία διατηρεί μια εντυπωσιακή στιλιστική ταυτότητα με έντονες αναφορές τόσο από τα μίνιμαλ ‘90s, όσο κι από τα ζωηρά ‘00s. Το αποτέλεσμα; Αν μη το άλλο, σε κάνει να γυρίσεις το κεφάλι σου και να τη θαυμάσεις.

Η αριστοκρατική Olympia of Greece

Το έχει στο αίμα της το βασιλικό attitude και σε αυτό δεν χώρα αμφιβολία. Το 26χρονο μοντέλο αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την κομψή εκδοχή του εαυτού της, επιλέγοντας αριστοκρατικές δημιουργίες που της ταιριάζουν γάντι!

Η ψυχή της παρέας

Πέρα από γαλαζοαίματη, η Μαρία Ολυμπία κρύβει μέσα της κι ένα κορίτσι, το οποίο λατρεύει τα πάρτι. Κι όταν η εντυπωσιακή Olympia of Greece βγαίνει, οι παγιέτες, τα χρώματα και τα σέξι κομμάτια είναι το λιγότερο που επιλέγει να φορέσει. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το πιο λαμπερό χαμόγελο της, φυσικά!

instyle.gr