Όμηρος Πουλάκης – «Από το 2007 είχα έρθει σε ρήξη με τον Λιγνάδη, είχα δει πράγματα…»
2 years, 4 months ago
6

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Όμηρος Πουλάκης, ο οποίος αποκάλυψε το λόγο που σταμάτησε να συνεργάζεται με το Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ μίλησε για τη βία που μίλησε στο θέατρο και το παιδικό του όνειρο να γίνει… γάτα!

«Μικρός ήθελα να γίνω… γάτα! Μετά ήθελα να γίνω ταξιτζής, οδοκαθαριστής, ποδοσφαιριστής και μετά ηθοποιός», είπε γελώντας ο γνωστός ηθοποιός ενώ αναφερόμενος στο πώς «ξύπνησε» η αγάπη του για την υποκριτική, ο ίδιος περιέγραψε ότι «Ο παππούς μου, μου έλεγε αυτοσχέδια παραμύθια και ο πατριός μου με μύησε στο θέατρο σκιών».

«Φυσικά και έχω περάσει οικονομικά δύσκολα. Δεν ένιωσα την ανάγκη για μια πολυέξοδη ζωή και δε θεωρώ το χρήμα ένδειξη επιτυχίας, ευτυχίας ή αξίας», ανέφερε ο ίδιος.

Σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, που έχουν έρθει στο «φως» μέσω και του κινήματος MeToo, ο ίδιος είπε ότι «Έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά στο θέατρο, έχω υπάρξει και μάρτυρας κακών συμπεριφορών, αλλά δε συγκρίνεται με τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές. Αντιμετώπισα την άσχημη συμπεριφορά διεκδικώντας δικαιότερη συμπεριφορά. Με έχει επηρεάσει αυτό και μου έχει αφήσει και αποτύπωμα».

Ο Όμηρος Πουλάκης μίλησε και για τους λόγους που σταμάτησε να συνεργάζεται με το Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ήμουν μαθητής και συνεργάτης του Δημήτρη Λιγνάδη. Βίωσα σοκ με όσα βγήκαν, είναι ακραίο, ακόμα το επεξεργάζομαι. Από το 2007 είχα έρθει και σε συνεργατική και σε προσωπική ρήξη με το Δημήτρη Λιγνάδη, είχα δει πράγματα που δεν ήθελα να υπάρχουν στη ζωή μου και απομακρύνθηκα για εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Ο Όμηρος Πουλάκης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ντον Ζουάν» στο θέατρο Σημείο.

in.gr