Οριστικό: Διαζύγιο για τον Σιλβέστερ Σταλόνε μετά από 25 χρόνια Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η σύζυγός του έχουν τρεις κόρες
1 year, 7 months ago
6

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Τζένιφερ Φλάβιν χώρισαν μετά από 25 χρόνια γάμου.

Πριν από λίγες μέρες η dailymail.com αποκάλυψε ότι ο σούπερ σταρ κάλυψε το τατουάζ που είχε κάνει με το όνομα της γυναίκας του. Στη θέση του έβαλε το πρόσωπο του σκύλου του Ρόκι από την ομώνυμη ταινία.

Η Φλάβιν, η οποία είναι 22 χρόνια νεότερη από τον 76χρονο Σταλόνε, άφησε υπόνοιες για τον χωρισμό τους, μέρες πριν, αναρτώντας μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με τις τρεις κόρες τους.

«Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου», έγραψε στην ανάρτηση που έγινε στις 10 Αυγούστου. «Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα».

 

Η Τζένιφερ δεν ακολουθεί πλέον τον σύζυγό της στο Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Παρασκευή και ισχυρίζεται ότι ο Σταλόνε της είχε αποκρύψει συζυγικά περιουσιακά στοιχεία.

«Κατόπιν πληροφοριών και πεποίθησης ότι ο σύζυγος έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γεγονός που είχε αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία» αναφέρει η αίτηση σύμφωνα με τις πηγές.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η 54χρονη Τζένιφερ Φλάβιν παντρεύτηκαν το 1997. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1988 σε ένα εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Έχουν τρεις κόρες: την 20χρονη Σκάρλετ, την 24χρονη Σιστίν και την 25χρονη Σοφία. Ο Σταλόνε έχει ακόμα έναν γιό από τον γάμο του με τη Σάσα Ζακ. Ο μεγαλύτερος γιος του από τη Στάρλιν Ράιτ πέθανε το 2012.

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα», είπε ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε δήλωση μέσω του αντιπροσώπου του στο Closer Weekly.

in.gr