Ορόρα Μαριόν: Η εξωτική ομορφιά, το «όχι» στον πατέρα της Κώστα Αρζόγλου, η ξένη καλλονή μητέρα και η καριέρα
1 year, 10 months ago
6

Η Ορόρα Μαριόν είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 1985 στις Βρυξέλλες και είναι 36 ετών. Η Ορόρα είναι Ελληνοβελγίδα και θυμάται ότι από νεαρή ηλικία ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της.

 

Πατέρας της είναι ο Έλληνας ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου και μητέρα της είναι διάσημη Βελγίδα ηθοποιός Estelle Marion. Και παρά τις αντιρρήσεις του πρώτου, ο οποίος δεν ήθελε η κόρη του να ακολουθήσει το επάγγελμά του, η ίδια δεν μπορούσε να μην ακούσει τη δική της φωνή.

Έχοντας μεγαλώσει στο Βέλγιο, η Ορόρα ερχόταν συχνά στην Ελλάδα για να επισκέπτεται τον πατέρα της, με τον οποίο ακόμα κι αν δεν είχαν καθημερινή επαφή, έχουν χτίσει μία τρυφερή σχέση.

Ωστόσο, προκειμένου να αποτάξει από πάνω τον τίτλο “είναι η κόρη του τάδε ή της δείνα”, καθώς όπως έχει πει σε συνέντευξή της, δεν είναι το μόνο που την χαρακτηρίζει, έφυγε στην Αγγλία στην ηλικία των 18 ετών για να τα καταφέρει μόνη της.

 

«Είχα βρεθεί στην Επίδαυρο για πρώτη φορά για να δούμε τις Βάκχες με τον πατέρα μου. Μετά το τέλος της παράστασης του είπα: “Μπαμπά, αυτό, αυτό, αυτό θέλω να κάνω”. Η Επίδαυρος είναι ακόμα το όνειρό μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Φυσικά, η μέχρι τώρα καριέρα της αποδεικνύει πως έχει μεγάλη αδυναμία και στο θέατρο, αφού τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε έναν μεγάλο αριθμό παραστάσεων.

 

Από τις πιο γνωστές δουλειές της, ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ενώ πρόσφατα είχε πρωταγωνιστήσει στην παράσταση Good People υπό την καθοδήγηση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά και στην τραγωδία “Αγαμέμνων” του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.

 

 

 

 

 

 

enimerotiko.gr