Ορόρα Μαριόν: «Ο πατέρας μου ήταν σαν να με “αγόραζε” όταν ερχόμουν στην Ελλάδα»
7 months, 15 days ago
6

Η κόρη του Κώστα Αρζόγλου μιλάει με αγάπη και τρυφερότητα για τον πατέρα της

Ορόρα Μαριόν, η κόρη του Κώστα Αρζόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»και αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην σχέση που διατηρεί με τον πατέρα της καθώς και την βοήθεια που έλαβε καλλιτεχνικά από εκείνον.

«Επειδή δεν κυκλοφορώ με το επίθετο του πατέρα μου, αλλά έχω εκείνο της μητέρας μου, κάπως κρύβομαι πίσω από αυτό», είπε η ηθοποιός σε ότι έχει να κάνει με την πιθανή προκατάληψη ανθρώπων του χώρου για την βοήθεια που είχε από τον πατέρα της μέχρι και σήμερα.

«Σαν παιδί ερχόμουν από το Βέλγιο στην Ελλάδα για να δω τον πατέρα μου δύο, τρεις φορές τον χρόνο στις διακοπές του σχολείου. Τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το καλοκαίρι. Πάντα είχαμε μια σχέση και τον έβλεπα, απλώς δεν είχαμε αποκτήσει την σχέση πατέρας – κόρης. Νομίζω επίσης πως δεν μεγάλωσα μαζί του, δεν θέλω να ακουστεί άσχημα, ήταν κάπως σαν να με «αγόραζε» δίνοντας μου κάθε φορά που ερχόμουν όλα όσα ήθελα χωρίς να μπορεί να μου πει όχι ποτέ».

«Μέχρι που ξέσπασα στα 17 και του είπα όσα σκεφτόμουν. Αυτός με άκουγε, με κατάλαβε και ζήτησε συγνώμη. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Από κει και πέρα είναι σαν να καταστρέψαμε την προηγούμενη μας σχέση και σήμερα είμαστε πολύ πιο δεμένοι», συμπλήρωσε η Ορόρα Μαριόν.