«Όσο και να ξέρεις έναν άνθρωπο, ποτέ δεν τον ξέρεις…»: Σπάει την σιωπή του ο κουμπάρος του ζευγαριού
2 years, 1 month ago
6

Νέα στοιχεία και «μαρτυρίες» έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση των τριών θανάτων από την Πάτρα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας από την Πάτρα μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Πάτρα: Τι δηλώνει ο κουμπάρος του ζευγαριού

Συγκεκριμένα ο κουμπάρος του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή του Mega, που όπως λέει περιμένει με αγωνία να δει πώς θα καταλήξει η έρευνα. «Όσο και να ξέρεις έναν άνθρωπο, ποτέ δεν τον ξέρεις. Καταλάβατε τι εννοώ, ότι όσο και να τον ξέρεις, τελικά μπορεί να μην τον ξέρεις», αναφέρει ο κουμπάρος του ζευγαριού. «Τα παιδιά μετά το θάνατο του δεύτερου και του πρώτου παιδιού, κλείστηκαν στον εαυτό τους», συμπληρώνει.

«Δεν πρόκειται να εκφέρω γνώμη, εγώ είμαι στη μέση και περιμένω να δω τι θα γίνει» κατέληξε.

 

Τέλος, να αναφέρουμε πως στο μικροσκόπιο της έρευνας θα μπουν σύντομα και τα βίντεο που τράβηξε η μητέρα με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας. Με τον διευθυντή της εντατικής του νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα, να τονίζει πως η μητέρα δεν τον ειδοποίησε ποτέ έγκαιρα…

«Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι Αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά» σημείωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.

enimerotiko.gr