«Όταν με γνώρισε η γυναίκα μου είπε στην κοινή μας φίλη: «Τι πέφτουλας είναι αυτός!»
7 months, 30 days ago
6

Ο Μελέτης Ηλίας αφηγήθηκε στην Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή Ooh la la την γνωριμία με τη σύζυγο του που δεν εξελίχθηκε πολύ καλά τουλάχιστον στην αρχή….

 

«Παντρεύτηκα γιατί ερωτεύτηκα. Η γυναίκα μου είναι κολλητή με μια συμμαθήτρια μου από την σχολή. Ήρθε, είδε τις πτυχιακές μας, εγώ την είδα, μαγεύτηκα. Εκείνη με είδε, αλλά δε μαγεύτηκε και τόσο. Εγώ της την έπεσα, λίγο μπαμ, η κοπέλα φοβήθηκε. Θα σου πω τι είπε αυτή στη φίλη μας: «Τι είναι αυτός ο πέφτουλας;». Και εξαφανίστηκε η κοπέλα γιατί φοβήθηκε. Μετά από δύο χρόνια ξαναβρεθήκαμε και της είπα «κοίταξε να δεις, εγώ δυο χρόνια τώρα θέλω». Από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας συγκατοικήσαμε και μετά χωρίσαμε για ένα διάστημα. Μετά τα ξαναβρήκαμε και μετά ήρθε και το πρώτο παιδί.

Δεν είμαι υπέρ του τρίτου παιδιού. Φοβάμαι λίγο. Όχι την κρίση. Παιδιά γινόντουσαν και σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Απλά ξεβολεύεσαι λίγο. Και τώρα με τα δύο μια κουβέντα θέλουμε να πούμε και δεν ξέρουμε πως. Για να πάμε ένα σινεμά ή να πιούμε ένα ποτό, πρέπει να επιστρατεύσουμε γιαγιάδες, θειάδες… είναι ολόκληρη ιστορία.»