Ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3: Τα 4 διαφορετικά νυφικά της Κόνι Μεταξά στον γάμο με τον Καπότση και η σχεδιάστρια
1 month ago
6

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στα Χανιά, όπου και πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι.

 

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, δεν επέλεξε ένα νυφικό για την ιδιαίτερα ημέρα, αλλά τέσσερα διαφορετικά. Συγκεκριμένα το ζευγάρι έκανε αρχικά θρησκευτικό γάμο στην εκκλησία του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα και λίγο μετά πραγματοποίησε στην παραλία μια ακόμη γαμήλια τελετή που θύμιζε σκηνή αμερικάνικης ταινίας, αφού υπήρχαν παράνυφοι, ενώ αντάλλαξαν μπροστά στους καλεσμένους και κάποια λόγια αγάπης.

Κόνι Μεταξά: Τα τέσσερα διαφορετικά νυφικά που επέλεξε για την ημέρα του γάμου της

Το πρώτο λοιπόν νυφικό με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία, αποτελεί δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας, Μαρίας Κονίδη. Είναι σε κλασική γραμμή, με ακάλυπτους τους ώμους και με πολύ μακριά ουρά.

Κόνι Μεταξά

Το δεύτερο νυφικό το οποίο επέλεξε η Κόνι για το γάμο στην παραλία, είναι ένα απλό λευκό φόρεμα σε πιο απλή γραμμή εξώπλατο με σχίσιμο στο πόδι, το οποίο και συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

Το τρίτο νυφικό το οποίο φόρεσε στο πάρτι του γάμου μετά το μυστήριο, είναι ένα λευκό mini φόρεμα με πολλά στρας και τούλι στο κάτω μέρος, το οποίο συνδύασε με ένα καπέλο.

Το τελευταίο νυφικό που φόρεσε είναι ένα επίσης mini, λευκό φόρεμα στράπλες, με το οποίο μπορούσε να είναι άνετη στο πάρτι, όπου διασκέδασε με τους αγαπημένους της φίλους και συγγενείς την ξεχωριστή μέρα.

 

 

enimerotiko.gr