Όζι Όσμπορν: Αποκάλυψε ότι η συνομιλία του με ένα άλογο τον οδήγησε να σταματήσει τα ναρκωτικά Ο Όζι Όσμπορν δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος όταν το άλογο άρχισε να του μιλάει και να τον βρίζει
1 month, 8 days ago
6

Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες από διάσημους και μη, σε ότι αφορά στη μάχη που έχουν δώσει για να κόψουν τις ναρκωτικές ουσίες. Άλλους τους βοήθησαν οι γονείς τους, άλλους τα παιδιά τους, άλλους τα κοινωνικά ιδρύματα…

Αυτό που ακούμε για πρώτη φορά είναι ότι ο θρυλικός ρόκερ Όζι Όσμπορν, κατάφερε να σταματήσει τις ναρκωτικές ουσίες εξαιτίας ενός… αλόγου!

  • Διαβάστε επίσης: Όζι Όσμπορν – «Ο διάβολος με προστάτευσε από τον κοροναϊό»

Η συνομιλία του με ένα… άλογο επί μία ώρα

Και εξηγούμε. Ο Όζι Όζμπορν, αποκάλυψε ότι κάποτε υποσχέθηκε στον εαυτό του να μην ξαναπιεί χημικά, καθώς μετά από χρήση χημικών ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε να συνομιλεί για μία ώρα με ένα άλογο στη μέση ενός χωραφιού.

Ο πρώην frontman των Black Sabbath, είπε ότι έμεινε έκπληκτος όταν το άλογο άρχισε να του μιλάει και να τον βρίζει.

«Εκείνη την εποχή στην Αμερική, οι άνθρωποι αγαπούσαν πολύ να βάζουν στα ποτά του χημικά», είπε ο τραγουδιστής στην Daily Star.

 

«Συνήθιζα να καταπίνω χούφτες, καρτέλες κάθε φορά. Το τέλος ήρθε όταν επιστρέψαμε στην Αγγλία. Πήρα 10 ταμπλέτες και μετά πήγα μια βόλτα σε ένα χωράφι. Κατέληξα να στέκομαι εκεί μιλώντας σε αυτό το άλογο για περίπου μία ώρα», θυμάται ο Όσμπορν.

«Στο τέλος, το άλογο γύρισε και μου είπε να φύγω. Αυτό ήταν για μένα το τέλος», πρόσθεσε ο ροκ σταρ, εννοώντας ότι έτσι σταμάτησε τις χημικές ναρκωτικές ουσίες.

in.gr