P.P. Arnold: Αποκαλύψεις από την τραγουδίστρια της soul – Ο βιασμός από τον Ike Turner, η σχέση με τον Mick Jagger
1 year, 9 months ago
6

Η γνωστή τραγουδίστρια της soul P.P. Arnold, που έγινε γνωστή ως Ikette από τις εμφανίσεις της με τους Ike & Tina Turner Revenue, μιλά για τη ζωή της στα απομνημονεύματά της, που κυκλοφορούν σε λίγες ημέρες, και κάνει μία συγκλονιστική καταγγελία κατά του Ike Turner.

H Arnold, ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου της, μιλώντας στην Telegraph, καταγγέλλει ότι ο Ike Turner κάποια στιγμή την παγίδευσε σε ένα δωμάτιο και τη βίασε στα μέσα της δεκαετίας του ’60. Μετά τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση, η Arnold έδωσε μάχη να διαχειριστεί την οργή της για τον Turner, ο οποίος πέθανε το 2007 σε ηλικία 76 χρόνων.

tina-turner.nl

Ήταν απαίσιο. Απεχθανόμουν τον Ike τόσο πολύ αλλά δεν ήξερα πώς να εκφραστώ. Μου είπαν πως η Tina ήθελε να με ξεφορτωθεί επειδή ο Ike με κυνηγούσε. Αν κατέφευγα στην Tina ή καλούσα τους γονείς μου, θα σήμαινε ότι έπρεπε να γυρίσω σπίτι” σημείωσε η τραγουδίστρια.

Photo by McCarthy/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images

Ο Mick Jagger και η Marianne Faithful

H Arnold ομολογεί ότι εγκατέλειψει τις Ikettes αφού ο frontman των Rolling Stones, Mick Jagger, την έπεισε να προχωρήσει. Υποστηρίζει ακόμη ότι έγινε ερωμένη του Jagger, ενώ η τότε σύντροφός του, Marianne Faithfull, ήταν στο προσκήνιο.

Ο Mick ήταν στον παράδεισο αλλά η Marianne ενδιαφερόταν περισσότερο για εμένα” γράφει στα απομνημονεύματά της. “Ήμουν πολύ καλή πάντα στα φιλιά και το ίδιο κι εκείνη. Προσπάθησα να αφεθώ αλλά αισθανόμουν άβολα… τελικά ήμουν ξεμυαλισμένη με τον Mick, όχι μαζί της”.