“Πάγωσε” η Ελλάδα με το θάνατό του: Ο πατέρας του Πατίτσα και πεθερός της Χρουσαλά ήταν ίδιος ο Λέων
1 year, 8 months ago
6

Πριν από πέντε χρόνια, ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με όλο τον εφοπλιστικό κόσμο, θρήνησαν τον χαμό του πατέρα του πρώτου, ο οποίος ήταν και ο ιδρυτής της «Atlas Maritime Ltd».

 

Ο Σπύρος Πατίτσας, πρώην τεχνικός διευθυντής της εταιρείας «Εύπλοια» ήταν σύζυγος της Μαριγώς Λαιμού-Πατίτσα και πατέρας του Λέοντα. Ήταν από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της επιχειρηματικότητας αλλά και στον κόσμο των εφοπλιστών.

Το «αντίο» του Λέοντα και η εντυπωσιακή ομοιότητα

Ο Λέων, που έχει και μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της Μαριέττας, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του ανήρτησε μία παλιά φωτογραφία του στο Ιntagram που προκαλεί συγκίνηση.

Σε αυτή ο εφοπλιστής σχολίασε: «Ο πατέρας μας έφυγε από τη ζωή. Ήταν δυνατός, αγαπητός και ευγενικός. Θα μας λείψεις πολύ. Θα είσαι πάντα στις σκέψεις, στις πιο γλυκιές αναμνήσεις και στα πιο όμορφα όνειρά μας».

 

Στην φωτογραφία αυτή, πάντως, φαίνεται ξεκάθαρα η εντυπωσιακή ομοιότητα πατέρα και γιου Πατίτσα, με τους δύο να έχουν εξαιρετική σχέση με τον Λέοντα να κληρονομεί μια πολύ μεγάλη περιουσία.

 

 

in.gr