Pamela Anderson: Η «χρυσή» ερωτική πρόταση του Sylvester Stallone – Τι της προσέφερε για να είναι το «Νο 1 κορίτσι» του
1 year, 3 months ago
6

Pamela Anderson ταράσσει τα νερά στο Χόλιγουντ με τις αποκαλύψεις που κάνει για αρκετούς από πρώην εραστές και συμπρωταγωνιστές της στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ στο Netflix, “Pamela, a Love Story”, που θα μεταδοθεί στις 31 Ιανουαρίου.

Ένας από αυτούς που έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκαλύψεις της Pamela, είναι ο Sylvester Stallone. Οι δυο τους φέρεται να βλέπονται πίσω από κλειστά φώτα στο τέλος της δεκαετίας του ’80, λίγο μετά το διαζύγιο του Stallone από τη δεύτερη σύζυγό του, Brigitte Nielsen. Αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις για το ειδύλλιό τους, η Anderson φαίνεται πως επιβεβαιώνει τις φήμες μιλώντας στην κάμερα.

Στο ντοκιμαντέρ, η Pamela Anderson υποστηρίζει ότι ο Stallone θέλησε να τη “δωροδοκήσει” για να είναι το “Νο 1 κορίτσι του”. Όπως είπε, υπήρξε μια εποχή που ο Rocky ήθελε να αναβαθμίσει τη σχέση τους, που σημαίνει ότι της ζήτησε να είναι η μοναδική του σύντροφος. Για να την κάνει να δεχθεί, προσπάθησε να τη δελεάσει με ακριβά και πολυτελή περιουσιακά στοιχεία.

Μου προσέφερε ένα διαμέρισμα και μία Porsche για να είμαι το Νο 1 κορίτσι του” αποκάλυψε η 55χρονη σταρ το ντοκιμαντέρ της. “Και εγώ είπα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και Νο 2;” είπε γελώντας.

Σύμφωνα με την Anderson, ο 76χρονος Stallone, επέμεινε ότι η πρότασή του ήταν “χρυσή”: “Είπε, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα έχεις, γλύκα. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα” υποστήριξε η ηθοποιός προσθέτοντας ότι απέρριψε ανυπόμονα την πρότασή του χωρίς δισταγμούς. “Ήθελα να είμαι ερωτευμένη” σημείωσε η Pamela Andreson. “Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό”

Ωστόσο, ο ίδιος ο Sylvester Stallone διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Pamela. Eκπρόσωποί του δήλωσαν στη New York Post ότι η “πικάντικη” πρόταση δεν έγινε ποτέ. “Η δήλωση της Pamela Anderson που αποδίδεται στον πελάτη μου είναι ψεύτικη και κατασκευασμένη. Ο κ. Stallone επιβεβαιώνει ότι ποτέ δεν έκανε τέτοιου είδους πρόταση” επεσήμανε ο εκπρόσωπος του σταρ.

Η Anderson στο ντοκιμαντέρ της μοιράζεται τις λιγότερο γνωστές αλλά εξίσου καυτές λεπτομέρειες για περασμένα ειδύλλια με διάφορους διάσημους, όπως ο Scott Baio, 56 ετών, ο σταρ του “Superman” Dean Cain, 56 ετών, ο συμπρωταγωνιστής της στο “Baywatch” Kelly Slater, 50 ετών και ο διαγωνιζόμενος στο “The Real World: New York”, Eric Nies, 51 ετών.

Η Anderson έχει παντρευτεί πέντε φορές τέσσερις διαφορετικούς άνδρες και μιλά για τους αποτυχημένους γάμους της με τον ντράμερ των Motley Crüe, Tommy Lee, 60 ετών, και τον επαγγελματία παίκτη πόκερ, τον 54χρονο Rick Salomon.

instyle.gr