Pamela Anderson: Ο σοκαριστικός ισχυρισμός της για τον Tim Allen – Τι απαντά ο γνωστός ηθοποιός
1 year, 2 months ago
6

Ο Tim Allen διαψεύδει τους ισχυρισμούς που διατυπώνει η Pamela Anderson στα απομνημονεύματά της “Love, Pamela”, ότι της είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα, πριν από περίπου 30 χρόνια.

“Ποτέ δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα” τόνισε ο 69χρονος ηθοποιός στο Variety Sunday, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό που περιγράφει η 55χρονη Anderson “δεν συνέβη ποτέ”

Σε ένα απόσπασμα από το αναμενόμενο βιβλίο που έχει στη διάθεσή του και δημοσίευσε το περιοδικό, η Anderson γράφει ότι το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα του “Home Improvement” το 1991, όταν ήταν 23 ετών και αυτός 37.

Την πρώτη ημέρα γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Tim ήταν στον διάδρομο με τη ρόμπα του” είπε η Anderson, που υποδύθηκε τη Lisa στην τηλεοπτική κωμική σειρά στο ABC, με πρωταγωνιστή τον Tim Allen.

Όπως πρόσθεσε η Anderson, “άνοιξε τη ρόμπα του πολύ γρήγορα και ήταν εντελώς γυμνός από κάτω”

Η Anderson, που είχε ποζάρει για το περιοδικό Playboy, συνέχισε περιγράφοντας τις συνθήκες της συνάντησης: “Είπε ότι ήταν δίκαιο επειδή αυτός με είχε δει γυμνή. Τώρα είμαστε πάτσι. Γέλασα αμήχανα” πρόσθεσε.

Πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή σταρ, η Anderson, στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε εμφανιστεί σε σειρές όπως “Married… with Children”, “Charles in Charge” και “Top of the Heap” . H Anderson εμφανίστηκε συνολικά σε 22 επεισόδια της σειράς στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, μεταξύ 1991 και 1992, κάνοντας μια τελευταία εμφάνιση κατά την έκτη σεζόν της σειράς το 1997, ενώ γνώριζε ήδη τεράστια επιτυχία στη σειρά Baywatch.

instyle.gr