Πάμελα Άντερσον : Τέταρτος γάμος για την σταρ του Baywatch
3 years, 2 months ago
6

Η Πάμελα Άντερσον φόρεσε ξανά νυφικό σε έναν παραμυθένιο γάμο στον Καναδά. αυτή τη φορά για τα μάτια του σωματοφύλακά της

Η Πάμελα Άντερσον το γάμο δεν τον φοβάται.

Αυτή τη φορά η πρώην σταρ του Baywatch, αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον σωματοφύλακά της και οικοδόμο, Dan Hayhurst καθώς οι δυο τους ερωτεύτηκαν στη διάρκεια του lockdown.

 

Η γαμήλια τελετή έγινε στην αυλή του σπιτιού της Άντερσον στο Βανκούβερ του Καναδά, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ωστόσο αποφάσισε να το αποκαλύψει τώρα, δίνοντας αποκλειστική συνέντευξη αλλά και φωτογραφίες από τον γάμο στην DailyMailTV, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαι ακριβώς εκεί που χρειάζομαι να είμαι, στην αγκαλιά ενός άντρα που με αγαπάει πραγματικά».

Με τον Dan Hayhurst, που ζούσε πάντα στο Βανκούβερ, γνωρίστηκαν στις αρχές του περσινού lockdown και έκτοτε είναι αχώριστοι.

«Αυτός ο ένας χρόνος έμοιαζε σαν επτά- όπως τα χρόνια των σκύλων», αστειεύτηκε η ίδια, προσθέτοντας πως ξετρελάθηκαν ο ένας για τον άλλον από την πρώτη στιγμή.

«Είμαι ερωτευμένη. Παντρευτήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων με τις ευλογίες των οικογενειών μας, όλοι είναι χαρούμενοι με εμάς. Παντρεύτηκα στο σπίτι που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια, εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και είναι ακόμη μαζί. Νιώθω σαν να ολοκλήρωσα έναν κύκλο», λέει η 53χρονη σταρ.

«Νομίζω πως αυτό το ρομαντικό μέρος έχει άφθονη θεραπευτική ενέργεια, νιώθω ειρήνη εδώ. Είναι τεράστιος χώρος αλλά ελάχιστοι περαστικοί θα μπορούσαν να δουν το παραμυθένιο νυφικό με το μακρύ βέλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα να σέρνεται στη λάσπη. Παράδεισος», προσθέτει για το βέλο που ήταν του οίκου Valentino.

Η Πάμελα Άντερσον επέλεξε να παντρευτεί φορώντας ένα λιτό νυφικό με πράσινες γαλότσες, ενώ στη διάρκεια της τελετής οι δυο τους διάβασαν τους όρκους τους ο ένας στον άλλο ενώ ταυτόχρονα ακούγονταν απαλή μουσική από τύμπανα.

 

 

 

 

in.gr