Παναγιώταρου: Η σύντροφος του Στάθη Σχίζα «καρφώνει» τα ψέματα της Ελευθερίου μετά το «χαστούκι»
1 year, 1 month ago
6

Άμεση ήταν η αντίδραση της συντρόφου του Στάθη Σχίζα μετά τα όσα του μετέφερε η παίκτρια και τον έκαναν να δηλώσει ότι αποχωρεί οικειοθελώς

Μια αποκάλυψη έπεσε σαν… βόμβα από την Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου, σε ανυποψίαστο χρόνο, θέλησε να μεταφέρει στον Στάθη μια πληροφορία που αφορά την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απάντηση της Παναγιώταρου στο unfollow της Δαλάκα – Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

«Η ψυχολογία μου,  από εκεί που ήταν μια χαρά ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα ‘χαστούκι’ και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. ‘Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι’ μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω ‘για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;’.

Μου λέει, λοιπόν, ‘μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο’. Οπότε της λέω, ‘θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά’ και για αυτό το λέει» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

Ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου σε διάλογο με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως η αποκάλυψη στον Στάθη αφορούσε την κοπέλα του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν θέλω να πω, είναι προσωπικό του Στάθη. Είπα κάτι που δεν έπρεπε. Δεν θέλω να το πω, επειδή αυτή η κοπέλα δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. Είναι η κοπέλα του που είναι έξω» είπε εννοώντας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Προσπαθεί να διαλύσει έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Με ποιο δικαίωμα βάζει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι; Κερασάκι στην τούρτα που ήρθε η Ελευθερίου χθες και μου είπε ένα μεγάλο ψέμα» δηλώνει ο Στάθης στο trailer της Κυριακής.

Η απάντηση της Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρακολουθώντας τις εξελίξεις θέλησε να εκφράσει τη δική της γνώμη έμμεσα. Έτσι, δημοσίευσε ξανά ένα στόρι που είχε ανεβάσει πριν δύο μήνες. Πρόκειται για την πρεμιέρα του Survivor που είδε μαζί με φίλους που είχε καλέσει στο σπίτι της. Μεταξύ αυτών και η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Όταν βλέπαμε την πρεμιέρα μαζί με τη “φίλη” μου. Στο σπίτι μας, με τους φίλους μας. Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο. Τα συμπεράσματα δικά σας…» έγραψε ειρωνικά η επιχειρηματίας και σύντροφος του Στάθη Σχίζα. 

in.gr