Παναγιώτης Βασιλάκος – Ο πρώην Bachelor αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση
2 years, 3 months ago
6

Στην επιθυμία του να παρουσιάσει μία τηλεοπτική εκπομπή αλλά και στην προσωπική του ζωή, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο πρώην Bachelor μίλησε στο Happy Day και τόνισε: «Έχει περάσει ένας χρόνος και προσπαθώ λίγο να κάνω έναν απολογισμό από αυτά που έζησα. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να πω είμαι ωραίος άντρας. Ο Θεός μου έδωσε μια ιδιαιτερότητα, αλλά πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμάς. Ο κόσμος στάθηκε στο Bachelor και στο επιφανειακό κομμάτι και δεν με έχει καταλάβει εσωτερικά και πνευματικά».

Και πρόσθεσε: «Το όραμά μου είναι να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή. Η μητέρα μου κι ένας φίλος μου γράφουν τα κείμενα. Ο πρώτος μου πιλότος για την εκπομπή, ήταν να γίνει στον Βόλο αλλά δεν πήγε καλά».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δέχτηκε αρκετές προτάσεις, ωστόσο καμία δεν τον κάλυπτε

«Δεν μου ταίριαζαν. Ο Νίκος Κοκλώνης μου έκανε πρόταση να πάω στο J2US, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις. Είχα προτάσεις για πάνελ, το θέμα είναι ποιος θα ήταν ο ρόλος μου, δεν μου αρέσει να σχολιάζω ζωές άλλων γενικά», είπε.

Αναφορικά με τη Νικολέττα Τσομπανίδου και το γεγονός ότι έχει προχωρήσει τη ζωή της, σημείωσε: «Καλά κάνει. Το μόνο λάθος της είναι ότι υποστηρίζει ότι το δαχτυλίδι της το έδωσε η παραγωγή. Δεν έχει καταλάβει τη σημασία του. Θα πρέπει να το τιμάει περισσότερο. Θα μπορούσα να το είχα δώσει στη Βίβιαν. Δεν θα κάναμε μια ψεύτικη σχέση με τη Νικολέττα, για τα μάτια του κόσμου».

Τέλος, έκανε ειδική μνεία στη νέα του σχέση: «Είμαι με μια κοπέλα απλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν την εμφανίσω μετά από όλο αυτό. Είναι σχετικά πρόσφατη η σχέση, φοβάμαι μη δεχτεί επίθεση στα social media. Ψάχνει το κινητό μου και αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Είμαστε μαζί από το καλοκαίρι, δεν έχουμε βγει μαζί έξω, θέλω να την προστατεύσω».

in.gr