Πανικός στους διαδρόμους του STAR: Οριστικό τέλος για «MasterChef» και «GNTM» – Ο κόσμος σιχάθηκε τα ριάλιτι
27 days ago
6

«MasterChef» και «GNTM» όπως φαίνεται τελειώνουν από το Star, καθώς ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει ριάλιτι και γύρισε την πλάτη.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε χθες, Σάββατο, το πρωί, στο OPEN, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο STAR με την πορεία του «GNTM 5» αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και με την προετοιμασία του «MasterChef 7».

Τι εξετάζει το STAR για «MasterChef» και «GNTM»

Σχετικά με την προετοιμασία του ριάλιτι μαγειρικής, που θα προβληθεί από τον Ιανουάριο, στο STAR, έχει αρχίσει και τα γυρίσματα με τους τρεις κριτές (Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο) θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι από το επίπεδο των συμμετεχόντων, που δήλωσαν συμμετοχή, ώστε να λάβουν μέρος.

 

Έτσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσκληθούν πρόσωπα που είχαν περάσει από προηγούμενους κύκλους του μαγειρικού διαγωνισμού, αλλά δεν έφτασαν ψηλά.

Ως εκ τούτου, μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη πορεία του ριάλιτι μόδας, η διοίκηση του καναλιού δεν αποκλείεται να μην δώσει το «πράσινο φως» για έκτο κύκλο στο ριάλιτι μοντέλων και για όγδοη σεζόν στο ριάλιτι μαγειρικής.

 

Εντούτοις, όπως αναφέρει το OPEN, το Star προτίθεται να κρατήσει τα δικαιώματα των δύο εκπομπών, τόσο για μελλοντική χρήση, όσο και για να μην τις «κλέψει» κάποιος αντίπαλος σταθμός.

 

 Enimerotiko.gr