Πάνος Καλίδης: Έπαθα κατάθλιψη όταν…
1 year, 9 months ago
6

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Πάνο Καλίδη ο οποίος αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε το σχολείο από την 6η δημοτικού, ενώ μίλησε για τη δουλειά στην οικοδομή και στο μανάβικο, αλλά και το πώς του έσπασε ένα δόντι πάνω στην πίστα!

«Υπάρχουν τραγούδια που έχω αφιερώσει στη γυναίκα μου και άλλα στον πατέρα μου, που τον “έχασα” στα 27 μου, όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα», απάντησε ο Πάνος Καλίδης σχετικά με το αν σκέφτεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ερμηνεύει τα τραγούδια του.

«Ο χαμός ενός δικού σου ανθρώπου σε κλονίζει, σε μηδενίζει, σε κάνει να βάζεις μια τελεία στην πορεία της ζωής σου και να ξεκινάς μετά κάτι άλλο. Ο χαμός του πατέρα μου με έκανε να πάθω κατάθλιψη. Ήμουν όλη τη μέρα με αρνητικές σκέψεις και το βράδυ έπρεπε να διασκεδάσω τον κόσμο. Όλο αυτό με έκανε να μη μπορώ να φάω και να κοιμηθώ. Επισκέφτηκα ειδικό και πήρα θεραπεία», αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής σχετικά με το πώς βίωσε το θάνατο του πατέρα του.

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να γίνω τραγουδιστής. Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ γυμνασίου έμεινα 2 φορές. Είχα ξεκινήσει και δούλευα σε οικοδομή, ζαχαροπλάστης, σερβιτόρος, μανάβης. Αλλά ο πατέρας μου τραγουδούσε και εγώ το είχα μέσα μου. Σιγά σιγά ασχολήθηκα με τα λαϊκά τραγούδια και ήρθε η δισκογραφία. Έγινε μόνο του», εξήγησε ο ίδιος σχετικά με το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Σχετικά με ακραία περιστατικά που του έχουν συμβεί πάνω στην πίστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης περιέγραψε ότι «Πολλές φορές μαζί με τα λουλούδια φεύγουν και πιρούνια ή παγάκια. Μου έχουν χτυπήσει λουλούδια στο μικρόφωνο και μου έχει χτυπήσει το μικρόφωνο στο δόντι, και μου το έχει σπάσει. Το πιο γελοίο ήταν όταν ένας ζαλισμένος πελάτης χόρευε και μετά πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε. Άλλος το είχε πάρει και είχε φύγει».

«Το “Πας να με τρελάνεις” και το “Αχ μοναξιά μου” το απέρριψαν άλλοι τραγουδιστές και τα είπα εγώ», αποκάλυψε ακόμη ο Πάνος Καλίδης.

Απαντώντας στο αν έχει κάνει βλεφαροπλαστική, ο Πάνος Καλλίδης είπε ότι «Είμαι κατά των επεμβάσεων όμως υπάρχει μια μέθοδος που πηγαίνεις στο δερματολόγο και κάνεις με laser μικρά τσιμπήματα στο βλέφαρο. Όταν επουλώνονται οι πληγές, το βλέφαρο αναγεννάται και το νέο δέρμα είναι πιο σφριγηλό».

Μιλώντας, τέλος, για τα δισκογραφικά του σχέδια, ο ίδιος είπε ότι «Θα κυκλοφορήσουμε ένα χορευτικό κομμάτι με τη Heaven».

in.gr