Πάνος Καλίδης – «Όποιος φεύγει από το Survivor, το μετανιώνει»
2 years, 3 months ago
6

Ο Πάνος Καλίδης έκατσε τρεις μήνες στο Survivor και το χαρακτήρισε «τρελή εμπειρία».

«Οποιος φεύγει από αυτό το ριάλιτι το μετανιώνει, δεν ξέρω γιατί. Θα ήθελα να αντέξω παραπάνω, να σκεφτώ πιο καθαρά, οι συνθήκες εκεί δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Με το που γύρισα είπα “γιατί έφυγα;”», δήλωσε.

Ένας αυθόρμητος χαρακτήρας, περνούσε καλά στην καθημερινότητά του και όταν το.. γλυκό χάλασε με την είσοδο νέων παικτών και βρέθηκε στο επίκεντρο μίας κόντρας, τότε άρχισε να πέφτει ψυχολογικά και να σκέφτεται να φύγει.

Ο Πάνος Καλίδης τόνισε πως πάντα υπήρχαν ρήτρες και πως φέτος προστέθηκε μία ειδική ρήτρα που κάνει λόγο ότι η αποχώρηση επιτρέπεται εάν συντρέχουν ψυχολογικοί λόγοι.

Επιπλέον, «αναγνώρισε» κάποιες προσωπικότητες που μοιάζουν… επικίνδυνα με το περσινό Survivor. «Έχουμε έναν Μπάρτζη -Κατσαούνη, έχουμε και μία σχέση σαν του Σάκη με την Μαριαλένα…», είπε.

«Ο… Τσακατσούκας απασχόλησε με το πάθος του για τη Μυριέλλα και ότι πρόδωσε την ομάδα του. Εμένα μου αρέσει αυτό, να βλέπω την Μυριέλλα να κοκκινίζει, να της κολλάει. Είναι λίγο τραβηγμένο, ένα τέτοιο σενάριο αρέσει στον κόσμο και την παραγωγή. Όμως μπορεί να ξεκινήσει κάτι από ένα τέτοιο θέμα. Στο ότι έδωσε την ομάδα του δεν μου άρεσε».

Δείτε το βίντεο

 

in.gr