Πάνος Καλίδης: «Σπάει» την σιωπή του – Ποιος τον έδιωξε τελικά από το Survivor
1 year, 6 months ago
6

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν οι φήμες πως ο Πάνος Καλίδης δεν αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, αλλά τον ανάγκασε η παραγωγή να φύγει λόγω μιας έντονης λογομαχίας που είχε με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζής.

Tο απόγευμα της Παρασκευής ο τραγουδιστής θέλησε να πάρει θέση για το γεγονός και να ξεκαθαρίσει αν πραγματικά αποχώρησε από το Survivor επειδή το ήθελε ή επειδή τον έδιωξαν.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καλίδης δημοσίευσε ένα βίντεο στο Youtube και εξηγεί όσα συνέβησαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε το βίντεο

in.gr