Πάνος Μουζουράκης για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν μου μιλάει πια»
1 year, 7 months ago
6

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια όσο και για το νέο κύκλο του «The Voice».

Ο αγαπητός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον περασμένο κύκλο του τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού.

  • Διαβάστε επίσης: Έλενα Παπαρίζου – Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της τραγουδίστριας

Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά

Όπως άφησε να εννοηθεί ο Πάνος Μουζουράκης οι σχέσεις των δύο τραγουδιστών δεν είναι οι καλύτερες, μιας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχει πλέον καμία επαφή μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέφερε: «Το “The Voice” θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά. Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι αυτή που έχει τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φέτος θα είναι ο Δημήτρης ο Σταρόβας! Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος».

in.gr