Πάνος Βλάχος – Δηλώσεις για τον ηθοποιό που θα συζητηθούν – «Είναι κακότροπος»
2 years, 4 months ago
6

Έξαλλος έγινε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα του MEGA. Ο γνωστός δημοσιογράφος εξερράγη κατά του Πάνου Βλάχου, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα.

«Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάβω μαθήματα δημοσιογραφίας από τον Πάνο Βλάχο. Λέει ο κύριος Βλάχος γιατί ρωτάμε για πρόσωπα. Κύριε Βλάχο, εμείς ως δημοσιογράφοι η πρώτη μας δουλειά και η μοναδική είναι να ρωτάμε. Γιατί ρωτάμε για πρόσωπα; Πάρα πολύ απλά! Γιατί ο Σερβετάλης αποχώρησε από μια παράσταση και η ερώτηση ήταν ‘ποια είναι η γνώμη σου για την αποχώρηση του Σερβατάλη’» είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Είναι πολύ κακότροπος»

«Προφανώς ο κύριος Βλάχος ήθελε να ρωτήσουμε γενικά για το πώς ζευγαρώνουν τα θηλαστικά. Ενδιαφέρουσα κουβέντα θα ήταν, γιατί; Έχει πολύ κακό τρόπο να κάνει δηλώσεις, είναι πολύ κακότροπος. Όταν λέει ‘αυτοί που φέρουν το μαρκούτσι’ εμένα με προσβάλλει πάρα πολύ. Πνίγηκα από την τέχνη κύριε Βλάχο».

«Μίλησε για μέγγενη φανατισμού και ότι εμείς οι δημοσιογράφοι ωθούμε τον κόσμο σε διχασμό. Κύριε Βλάχο, ο κόσμος εκεί έξω, εκεί που ζείτε κι εσείς, είναι διχασμένος. Κι εμείς μεταφέρουμε αυτά που ζει ο κόσμος στην τηλεόραση, που αυτό οφείλουμε να κάνουμε. Εγώ δεν είμαι ο Κουτσογιαννόπουλος για να κάνω κριτική στο αν είναι καλός ηθοποιός ο Βλάχος. Και αν το κάνω θα είμαι λάθος» πρόσθεσε επίσης ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Κλείνοντας, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε: «Δεν έκανε επιτυχία στην Αμερική και επέστρεψε πίσω και κάνει πολύ ωραία πράγματα εδώ. Κι αυτός ο άνθρωπος που του έκανε τη δήλωση, ζει μια οικογένεια. Και δεν μπορεί να του λέει μέσα στη μούρη… εσύ που κρατάς το μαρκούτσι. Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι της τέχνης, κάνουμε μια λαϊκή τηλεόραση κύριε Βλάχο».

Δείτε όσα είπε