Πάνος Βλάχος: Όσα αποκάλυψε στον Νίκο Κοκλώνη για την προσωπική του ζωή!
10 months, 3 days ago
6

Έχει χωρίσει με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; H συγκατοίκηση στην Αμερική, μακριά από τους δικούς τους και σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, έφερε τριβή στη σχέση τους ή τους έφερε πιο κοντά; Θέλει να κάνει οικογένεια άμεσα και παιδιά, όπως λέει στο πρόσφατο τραγούδι του που έχει αφιερώσει στη γυναίκα της ζωής του; Τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρός; Γιατί αποφάσισε να μείνει στην Αμερική, όπου αρχικά είχε πάει για λίγο καιρό μόνο; Ο Πάνος Βλάχος μέσα σε μια πισίνα με νερό από τις θερμές πηγές του ηφαιστείου Αρενάλ (ένα από τα ενεργά ηφαίστεια της χώρας της Kεντρικής Αμερικής) χαλαρώνει και μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για τα προσωπικά του και τις αποφάσεις ζωής που πήρε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Αιγαίο SOS, βρέθηκε στη μαγευτική Κόστα Ρίκα καλεσμένος του Mr. Travel και έζησε εμπειρίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα κόκκινα, σε ένα επεισόδιο του Celebrity Travel που κόβει την ανάσα, όχι μόνο για τα μαγικά τοπία στα οποία μας ξεναγεί, αλλά και για το σασπένς, αφού Νίκος και Πάνος δεν διστάζουν να δοκιμαστούν σε εξτρίμ εμπειρίες. Όπως τη στιγμή που οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν μια βουτιά στον μεγάλο καταρράκτη στην περιοχή La Fortuna! Tι θα συμβεί μετά;

Το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel έρχεται στο Open TV το Σάββατο 10 Νοεμβρίου!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.