Πάνος Βλάχος: Βγήκε νοκ άουτ στο challenge που του ετοίμασε ο Νίκος Κοκλώνης!
1 year, 4 months ago
6

Δυναμική εκκίνηση για το Νίκο Κοκλώνη και το Cebrity Travel! Ο Mr. Travel στη στέγη του Open TV αλλάζει και μας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ανάμεσα σε άλλα το ξεκίνημα του παρουσιαστή περιλαμβάνει και μία… δοκιμασία για τους καλεσμένους του. Το challenge ξεκινά με τον πρώτο καλεσμένο του, που δεν είναι άλλος από τον Πάνο Βλάχο.

Σε κάθε εκπομπή ο Mr Travel θα υποβάλλει τον καλεσμένο του σε μια σχετικά δύσκολη δοκιμασία, στο τέλος της οποίας η χαρά είναι διπλή: από τη μία είναι η ικανοποίηση του καλεσμένου πως ανταπεξήλθε στο challenge, από την άλλη έρχεται η χαρά της ουσιαστικής προσφοράς σε έναν καλό σκοπό.

Μέσα από τη δοκιμασία που θα υποβάλλεται, ο εκάστοτε celebrity-καλεσμένος θα συγκεντρώνει ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει σε ποιον κοινωφελή σκοπό θα το προσφέρει.

Έτσι, πέρα από τις συναρπαστικές εικόνες και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που ο καθένας από εμάς θα ήθελε να ζήσει, ο Νίκος Κοκλώνης δίνει και μια κοινωνική διάσταση στην εκπομπή του, ενισχύοντας μέσα από ένα διασκεδαστικό για τον καλεσμένο challenge έναν καλό σκοπό.

Το πρώτο επεισόδιο του Celebrity Travel θα προβληθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Open TV.