Παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ – Ο νονός της Βιν Ντίζελ στο πλευρό της
2 years, 5 months ago
6

Η Μίντοου Γουόκερ, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Πολ Γουόκερ, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και μάλιστα στον γαμπρό την παρέδωσε ο Βιν Ντίζελ.

«Είμαστε παντρεμένοι», έγραψε η 22χρονη, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τον γάμο της το απόγευμα της Παρασκευής στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι παντρεύτηκε τον Louis Thornton-Allan έπειτα από δύο μήνες αρραβώνα.

Η Vogue αναφέρει ότι ο γάμος έγινε «νωρίτερα αυτό το μήνα» χωρίς να δώσει ακριβή ημερομηνία.

Γουόκερ κόρη

 

Αμέσως μετά την κοινοποίηση της χαρμόσυνης είδησης, ο σύζυγός της, Louis σχολίασε την ανάρτηση της Μίντοου, γράφοντας στα σχόλια «Για πάντα», μαζί με μια μοβ καρδιά και ένα emoji.

Μοιράστηκε επίσης μια μικρή συλλογή φωτογραφιών από τον γάμο στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, με τις λέξεις, “Σε αγαπώ”.

 

Ο νονός της 22χρονης, ο συμπρωταγωνιστής του πατέρα της στο “Fast & Furious”, Βιν Ντίζελ, παρέδωσε το μοντέλο στον γαμπρό, στη θέση του πατέρα της.

Η ηθοποιός Τζορντάνα Μπρούστερ ήταν επίσης παρούσα στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία, και εθεάθη να αγκαλιάζει τη νυφούλα.

 

«Η πανδημία επηρέασε τα σχέδιά μας», είπε η Μίντοου Γουόκερ στη Vogue ενώ συζητούσε για τη λίστα των καλεσμένων της τελετής. «Η οικογένεια του Λούις δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Πολλοί στενοί φίλοι, τους οποίους θεωρούμε οικογένεια, δεν μπόρεσαν επίσης να παρευρεθούν λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών».

Γουόκερ
Η Μίντοου με τον πατέρα της Πολ Γουόκερ

Η νύφη είπε «i do» με ένα προσαρμοσμένο φόρεμα Givenchy Haute Couture και φόρεσε μια πιο «διασκεδαστική και νεανική» εμφάνιση στη δεξίωση, που έκανε το ζευγάρι στη Νέα Υόρκη, μερικές ημέρες μετά την επιστροφή τους στις Πολιτείες.