Παντρεύονται ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη – Η αναγγελία του γάμου τους
2 years, 11 months ago
6

Ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ και η make up artist Βαλεντίνη Παπαδάκη λίγο καιρό πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

“Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής” αναφέρεται στην αναγγελία γάμου.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. “Συζητάμε για πολιτικό γάμο, για τον οποίο χρειάζονται πολλά χαρτιά και θέλει περίπου ένα μήνα – ειδικά τώρα που δεν δουλεύει τίποτα και όλα υπολειτουργούν”, είχε δηλώσει ο Κώστας Σόμμερ σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ! “Υπάρχει μία γραφειοκρατία που είναι λίγο χρονοβόρα, ειδικά για εμάς, που ξκινήσαμε τώρα να το κοιτάζουμε… Θέλουμε να προλάβουμε για να μην μπούμε στη διαδικασία να πάρει πρώτο το δικό μου όνομα το παιδί και μετά να γίνει αναγνώριση”, είχε συμπληρώσει η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Πηγή πληροφοριών: Espresso