Παπαδάκης για Τράγκα: Ούτε 150 ζωές δεν φτάνουν για να τα αποκτήσουμε αυτά
1 year, 9 months ago
6

Την υπόθεση του Γιώργου Τράγκα και τις εξελίξεις μετά τη δέσμευση ολόκληρης της περιουσίας του σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως επίσης και τραπεζικούς λογαριασμούς σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε ότι «πάνω από 100 εκατομμύρια17 ακίνητα σε εμπορικές και πλούσιες περιοχές του πλανήτη. Το μεγάλο ερωτηματικό πώς βρέθηκαν αυτά τα χρήματα. Εγώ τον Γιώργο Τράγκα, τον ήξερα και μάλιστα πολύ καλά. Ως συνάδελφο. Δεν ήξερα δραστηριότητές του. Δεν μπορείς να αποκτήσεις αυτήν την περιουσία, όσο και υψηλό μισθό να παίρνεις. Έτσι λοιπόν η Αρχή Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα δέσμευσε όλη την περιουσία του δημοσιογράφου σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως επίσης και τραπεζικούς λογαριασμούς».

Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας ότι «τι ράβδοι χρυσού βρέθηκαν και τι δεν βρέθηκαν. Η έρευνα άρχισε πριν από από 3 μήνες, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία, και κατέληξε σε πόρισμα φωτιά. Εδώ υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, ότι μία τράπεζα που έχει ενσωματωθεί τώρα με μία άλλη τράπεζα έχει χαρίσει δάνεια ή ολόκληρο ως καταβληθέν ενώ δεν έχει καταβληθεί. Τώρα πώς γίνονται αυτά τα πράγματα…. Δεν δικαιολογείται και από τις δηλώσεις πόθεν έσχες. Είναι μία ιστορία που πραγματικά όλους μας εξέπληξε, όταν μάθαμε το ύψος της περιουσίας».

Ο Γιώργος Παπαδάκης πρόσθεσε ότι «100 εκατομμύρια, σπίτια…. Τι δύο ζωές, ούτε 150 ζωές δεν μας φτάνουν. Δεν είναι έτσι τα πράγματα».