Παραλίγο να κάψει το νησί: Παίχτης του Survivor νευρίασε με τον Ατζούν και έβαλε φωτιά στις καλύβες
2 years, 1 month ago
6

Survivor: Λίγο πριν πάρει φωτιά η καλύβα στον Άγιο Δομίνικο, άτομο από το συνεργείο επενέβη την τελευταία στιγμή με τη χρήση ενός πυροσβεστήρα.

 

Ένα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο Survivor All Star της Τουρκίας, το οποίο προβάλλεται ταυτόχρονα με το ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης. Όπως έγινε γνωστό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσθέσει ένα νέο κανόνα στο τουρκικό ριάλιτι, τον οποίο πιθανότατα θα δούμε κάποια στιγμή και στο ελληνικό.

Survivor: Το «νησί της εξορίας» και ο εκνευρισμός που λίγο έλειψε να βάλει «φωτιά»

Πρόκειται για τον κανόνα της «εξορίας», σύμφωνα με τον οποίο κάθε φορά που κάποιος παίκτης βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, μεταφέρεται σε ένα άλλο, ξεχωριστό μέρος από την καλύβα της ομάδας του. Οι υποψήφιοι φαίνεται να μένουν εκεί απομονωμένοι, μέχρι το συμβούλιο της αποχώρησης, όταν και μαθαίνουν τα αποτελέσματα.

Όπως βλέπουμε και από το παρακάτω βίντεο ο Τούρκος παίκτης Yasin λίγο έλειψε να κάνει το νησί της εξορίας. Τον βλέπουμε αρχικά να είναι αρκετά εκνευρισμένος, να μη μπορεί να κοιμηθεί όλο το βράδυ και να συνομιλεί έντονα με τον συμπαίκτη του, που μένουν μαζί.

 

Το επόμενο πρωί ανέβηκε θυμωμένος στην κορυφή της καλύβας και ζήτησε από τον συμπαίκτη του, να του δώσει ένα ξύλο από τη φωτιά, που έκαιγε ακριβώς μπροστά τους, προκειμένου να κάψει ό,τι υπήρχε. Όταν εκείνος πήγε να του το δώσει, όμως, μπήκε στη μέση ένας άνθρωπος από την παραγωγή του Survivor και με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τις φλόγες.

Δείτε το βίντεο:

 

enimerotiko.gr