Παραμυθένιος γάμος για γνωστό επιχειρηματία στη Μύκονο
2 years, 5 months ago
6

Οι λαμπεροί καλεσμένοι και η μεγάλη έκπληξη

Η Μύκονος βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο με ένα γάμο χλιδάτο που τα είχε όλα. Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του διάσημου σε όλο τον κόσμο Tropicana που έχει ανακηρυχθεί σε ένα από τα καλύτερα beach bar του πλανήτη και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισσάβετ Καλίνη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά το απόγευμα της Τετάρτης.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην περιοχή των Μύλων με κουμπάρους την Γωγώ Φαρμάκη και την Κυριακή Μαϊδου. Η νύφη που έλαμπε από ευτυχία έφτασε στην εκκλησία με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.

Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτυ στην παραλία Paradise και συγκεκριμένα στον χώρο του καινούργιου εστιατορίου του Mr Tropicana, το οποίο θα ανοίξει προσεχώς τις πύλες του. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ιλένια Ουίλλιαμς και η χαζομαμά Όλγα Φαρμάκη που μαζί με την αδελφή της, Γωγώ, δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια με το μωράκι της.

Ο χώρος όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι μεταμορφώθηκε σε ένα επίγειο παράδεισο με τις συνθέσεις λουλουδιών, τα κρεμαστά φύλλα, τα κεριά και τα φωτορυθμικά να έχουν δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό, ενώ δεν έλειψαν και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Η «έκπληξη» της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση των προσκεκλημένων, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια του.

Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv…