Paris Hilton: Η 41χρονη χρυσή κληρονόμος αποκάλυψε πότε σκοπεύει να γίνει μητέρα
1 year, 5 months ago
6

Paris Hilton ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με το πότε θα αποκτήσει παιδί μαζί με τον σύζυγό της Carter Reum, μετά τα σχόλια της μητέρας της, Kathy Hilton, που έγιναν viral.

“Δέχομαι άπειρα μηνύματα από ανθρώπους που με ρωτούν πότε θα αποκτήσω παιδί” έγραψε σε μήνυμά της στα Insta Stories Wednesday. “Ο σύζυγός μου και εγώ πάντα θέλαμε να απολαύσουμε τον πρώτο χρόνο έγγαμου βίου μαζί σαν ζευγάρι και σχεδιάζαμε πάντα να ξεκινήσουμε την οικογένειά μας, το 2023.

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πάντα ένα ταξίδι για όλους, αλλά είμαστε τόσο τυχεροί να έχουμε έτοιμα αρκετά υγιή έμβρυα και περιμένουν να γίνουν μέρος του πιο χαριτωμένου πληρώματος” έγραψε μεταξύ άλλων και έκλεισε το μήνυμά της γράφοντας πως παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά της ανυπομονεί να γίνει μητέρα το 2023.

H Paris Hilton προχώρησε σ’ αυτήν την εξομολόγηση μετά τις δηλώσεις της μητέρας της για το ταξίδι της κόρης της στη γονιμότητα: “Μου ραγίζει την καρδιά γιατί ξέρω ότι προσπαθεί και προσπαθεί. Πάντα λέω “απλώς χαλάρωσε’” εξήγησε η Kathy Hilton.

Σημειώνεται ότι η Paris και ο Carter γιόρτασαν τον πρώτο χρόνο γάμου τους πριν από λίγες ημέρες και η κληρονόμος ανέβασε σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό της στο instagram από τον γάμο της.

instyle.gr