Paris Hilton: Μιλά για την τραυματική εμπειρία στην εφηβεία της – Τη νάρκωσαν και τη βίασαν στα 15 της
1 year, 1 month ago
6

Για μια τραυματική εμπειρία που βίωσε στην εφηβεία της μίλησε η Paris Hilton. Η 42χρονη κληρονόμος ισχυρίζεται ότι τη νάρκωσαν και τη βίασαν σε ηλικία 15 ετών, αφού η ίδια και οι φίλες της συνάντησαν μια ομάδα αγοριών στο εμπορικό κέντρο Century City στο Λος Άντζελες.

“Πηγαίναμε εκεί σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο”, δήλωσε η Hilton στο Glamour UK. “Αυτό ήταν το αγαπημένο μας πράγμα που κάναμε και αυτοί οι [μεγαλύτεροι] τύποι πάντα απλά τριγυρνούσαν στα καταστήματα … τους μιλούσαμε, τους δίναμε τους αριθμούς των βομβητών μας.”

Για μια τραυματική εμπειρία που βίωσε στην εφηβεία της μίλησε η Paris Hilton.

Η 42χρονη κληρονόμος ισχυρίζεται ότι τη νάρκωσαν και τη βίασαν σε ηλικία 15 ετών, αφού η ίδια και οι φίλες της συνάντησαν μια ομάδα αγοριών στο εμπορικό κέντρο Century City στο Λος Άντζελες.

“Πηγαίναμε εκεί σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο”, δήλωσε η Hilton στο Glamour UK. “Αυτό ήταν το αγαπημένο μας πράγμα που κάναμε και αυτοί οι [μεγαλύτεροι] τύποι πάντα απλά τριγυρνούσαν στα καταστήματα … τους μιλούσαμε, τους δίναμε τους αριθμούς των βομβητών μας.”

Η Hilton ισχυρίστηκε ότι οι άνδρες προσκάλεσαν εκείνη και τη φίλη της στο σπίτι τους, όπου η παρέα έπινε “αυτά τα δροσερά κρασιά με μούρα.”

“Δεν έπινα ή οτιδήποτε τότε, αλλά όταν ήπια ίσως μία ή δύο γουλιές, αμέσως άρχισα να αισθάνομαι ζαλάδα”, θυμήθηκε. “Δεν ξέρω τι έβαλε εκεί μέσα, υποθέτω ότι ήταν ένα roofie” (ναρκωτικό βιαστών)

Η Hilton είπε ότι ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα και αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Το θυμήθηκα. Έχω την εικόνα του που τον βλέπω από πάνω μου, να καλύπτει το στόμα μου και να λέει: “Ονειρεύεσαι, ονειρεύεσαι” και να μου το ψιθυρίζει στο αυτί.

Η Hilton μίλησε, επίσης, για την εμπειρία της στα προγράμματα τροποποίησης της συμπεριφοράς της, συμπεριλαμβανομένου του σχολείου Provo Canyon, του οικοτροφείου στη Γιούτα, τα μέλη του προσωπικού του οποίου έχει κατηγορήσει στο παρελθόν για συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική κακοποίηση στη διάρκεια της παραμονής της ως έφηβη. Η Hilton ισχυρίστηκε ακόμη ότι υπεβλήθη σε μη συναινετικές γυναικολογικές εξετάσεις.

“Αυτό ήταν κάτι που είχα αποκλείσει από τη μνήμη μου, αλλά αφού άκουσα την ιστορία από άλλους επιζώντες, άρχισα να έχω αναδρομές“, δήλωσε στο δημοσίευμα. “Αργά τη νύχτα, μέλη του προσωπικού έρχονταν και έπαιρναν ορισμένα κορίτσια και τα έφερναν σε αυτό το δωμάτιο. Και κυριολεκτικά ούρλιαζες και έκλαιγες, σε κρατούσαν κάτω, τέσσερις από αυτούς, άνδρες και γυναίκες, και κυριολεκτικά απλά έβαζαν δάχτυλα… και απλά έκαναν πράγματα σε τακτική βάση σε ορισμένα κορίτσια.”

instyle.gr