Paris Hilton: Συγκλονίζει άλλη μια φορά με την εξομολόγησή της – «Μου έκλεψαν την παιδική μου ηλικία»
1 year, 6 months ago
6

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Paris Hilton μιλά για τη σωματική και την ψυχική κακοποίηση που υπέστη στην εφηβεία της στο οικοτροφείο της Γιούτα για προβληματικούς εφήβους τη δεκαετία του 1990.

Η κληρονόμος, τώρα, σε άρθρο της στους New York Times, ισχυρίστηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά αφού αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις τραχήλου της μήτρας από μέλη του προσωπικού τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ φοιτούσε στο οικοτροφείο.

Όπως εξομολογήθηκε, τής έκλεψαν τα παιδικά της χρόνια από τη φερόμενη κακοποίηση στο σχολείο Provo Canyon όπου πέρασε 11 μήνες όταν ήταν 17 ετών. Η Paris, που έχει κάνει εκστρατεία για τη ρύθμιση των “προβληματικών κέντρων εφήβων”, από τότε που δημοσιοποίησε φερόμενα περιστατικά σωματικής και ψυχικής κακοποίησης στο σχολείο, το 2020, είπε ότι προσπάθησε να “μπλοκάρει” στο μυαλό της τα αναφερόμενα περιστατικά.

“Πολύ αργά το βράδυ – θα ήταν γύρω στις τρεις ή τέσσερις το πρωί – έπαιρναν εμένα και άλλα κορίτσια σε αυτό το δωμάτιο και έκαναν ιατρικές εξετάσεις. Αυτό δεν έγινε καν με γιατρό. Ήταν με δύο διαφορετικά μέλη του προσωπικού, όπου μας έβαζαν να ξαπλώσουμε στο τραπέζι και να βάλουν τα δάχτυλά τους μέσα μας. Και δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά σίγουρα δεν ήταν γιατρός και ήταν πραγματικά τρομακτικό. Ήταν πραγματικά τρομακτικό και είναι κάτι που πραγματικά είχα μπλοκάρει στο μυαλό μου για πολλά χρόνια. Αλλά επιστρέφει συνεχώς τώρα, και το σκέφτομαι. Και τώρα, κοιτάζοντας πίσω ως ενήλικας, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση” είπε χαρακτηριστικά η Paris Hilton.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Έκλαιγα ενώ με κρατούσαν κάτω και είπα “όχι!” και μου είπαν “σκάσε, κάνε ησυχία. Σταμάτα να αντιστέκεσαι” έγραψε η Hilton προσθέτοντας: “Είναι σημαντικό να μιλήσω γι’ αυτές τις οδυνηρές στιγμές ώστε να μπορέσω να θεραπευθώ και να βοηθήσω να μπει ένα τέλος σ’ αυτήν την κακοποίηση. Ήταν μία επαναλαμβανόμενη εμπειρία όχι μόνο για εμένα αλλά και για άλλους επιζώντες. Με βίασαν και κλαίω καθώς τα γράφω αυτά επειδή κανείς, ιδιαίτερα ένα παιδί, δεν πρέπει να κακοποιείται σεξουαλικά. Μου έκλεψαν τα παιδικά μου χρόνια και με σκοτώνει που αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει σε αθώα παιδιά” σημείωσε.

instyle.gr