Πασχάλης Τσαρουχάς για την κριτική της Παπαθωμά στο YFSF: «Δεν μπορώ εγώ να σχολιάζω το σχόλιο καθενός»
1 year, 1 month ago
6

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα ο Πασχάλης Τσαρουχάς και η παρουσιάστρια του ζήτησε να σχολιάσει την ανάρτηση με την οποία η πρώην σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά, άσκησε κριτική στους κριτές του Your Face Sounds Familiar– στο οποίο, βεβαίως, συμμετέχει ο Πασχάλης!

«Δεν το ήξερα καν, αλλά δεν μπορώ εγώ να σχολιάζω το σχόλιο του καθενός. Η Θεοφανία βεβαίως δεν είναι ο καθένας, είναι η μητέρα του γιου μου, Αχιλλέα, η πρώην γυναίκα μου…

…αλλά εγώ παίρνω μέρος σ’ ένα παιχνίδι, αλίμονο αν σχολίαζα τον καθένα και τα σχόλια του ή αλίμονο αν σχολίαζα τους κριτές!», είπε ο ηθοποιός.

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε αν η Παπαθωμά ήθελε να τον υπερασπιστεί τον πρώην σύζυγό της, και ο Τσαρουχάς απάντησε: «Καλοσύνη της αν είχε τέτοια πρόθεση, αλλά  δεν χρειάζεται υπεράσπιση κανείς εκεί!»

«Σε ενόχλησε; Ήρθες σε δύσκολη θέση; Το συζητήσατε;» ρώτησε η Φαίη τον ηθοποιό και εκείνος απάντησε: «Ούτε μ’ ενόχλησε ούτε το συζητήσαμε, δεν το θεώρησα άξιο λόγου να το συζητήσουμε. Ούτε ήθελα να μάθω γιατί το έκανε, αν ήταν κάτι άξιο λόγου θα το ήξερα εκ των προτέρων».

Δείτε τι είπε στο video: