«Πατσαβούρη» – Το βίντεο της συντρόφου του Snik μετά το σάλο που προκλήθηκε
1 year, 9 months ago
6

Μεγάλη διάσταση έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα το βίντεο που ο Snik δημοσίευσε στα social media με την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, στο οποίο την αποκαλούσε «πατσαβούρα».

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτο άδειασμα σε Light και Snik – «Την επόμενη μέρα του τσακωμού…»
Μια μέρα μετά τη δημοσίευση του βίντεο κι ενώ είχε ήδη γίνει χαμός στα social media, ο Snik προχώρησε σε μια χυδαία ανάρτηση, στην οποία βρίζοντας τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα, ισχυριζόταν πως είπε την εν λόγω φράση χάριν αστεϊσμού.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;».

Το βίντεο της συντρόφου του Snik που τον αποκαλεί «πατσαβούρη»
Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 27/6, η Γιώτα Ιωαννίδου δημοσίευσε και εκείνη ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τραβάει βίντεο στον Snik στη Σαντορίνη όπου βρίσκονται, αποκαλώντας τον… «πατσαβούρη».

in.gr