Παύλος Χαϊκάλης : Γιατί «εξαφανίστηκαν» οι κατηγορίες για τον ηθοποιό;
3 years, 24 days ago
6

Που «χάθηκε» το αρσενικό παλαιάς κοπής;

Από τη γριά «Μήτσι» στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, τον «Μιμάκο» στο 50-50 αλλά, τον διαχειριστή στο σίριαλ «Η πολυκατοικία», τη συμμετοχή του στην ταινία «Safe Sex» του 1999 αλλά και το υπουργιλίκι ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης άρχισε ξαφνικά να βρίσκεται στο στόχαστρο καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Ποιος είναι όμως ο 55χρονος ηθοποιός που, κατά δήλωσή του, ανέλαβε να «δροσίσει την καυτή πατάτα» του Ασφαλιστικού;

Πώς έφτασε ένας κωμικός με χόμπι την αστρολογία να αναλαμβάνει ένα «πυρηνικό» χαρτοφυλάκιο της διακυβέρνησης της χώρας υπό την τότε κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ;

Και τελικά πώς ένας ηθοποιός να εμπλέκεται σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης;

Κύμα καταγγελιών κατά Χαϊκάλη

«Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες» είχε δηλώσει ο Παύλος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας εκείνη την περίοδο και είχαν αρχίσει να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Τότε, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος θα βγει σε συνέντευξή του για να παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση η Ηλιανά Αραβή. 

Ίσως η εξήγηση κρύβεται στα όσα δήλωσε εκείνη την ημέρα. Ίσως δηλαδή, «ένα αρσενικό παλαιάς κοπής» όπως τόνισε πως είναι ο ίδιος, δεν αντιλήφθηκε ποτέ ότι έκανε κάτι κακό. Την υπόθεση της καταγγελίας του, επιχείρησε να την περάσει «αναίμακτα» για τον ίδιο και την εικόνα του ζητώντας συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή και την οικογένειά της.

Όμως τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί! Στο προσκήνιο εμφανίστηκαν και άλλες καταγγελίες και προστέθηκαν στης Κύπριας ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή και της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού και σεναριογράφου, Sky Maddas.

Ξαφνικά όμως όλα… σώπασαν! Τι συνέβη άραγε; Που πήγαν όλοι;

Ο ίδιος το δήλωσε όμως λέγοντας χαρακτηριστικά «τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά»!

Μήπως τελικά τα… άστρα του είπαν να «κρυφτεί»; Κάποτε ο Χαϊκάλης είχε πει «τα άστρα δεν είναι μια απλή απεικόνιση, είναι μια θεϊκό σχέδιο που δόθηκε μέσα από την αστρολογία στον άνθρωπο».

Μάλιστα ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός του Παύλου Χαϊκάλη που πήρε τα ρίσκα του και μοιράστηκε με το κοινό ότι θα ήθελε να μπει η αστρολογία στα σχολεία κάποια στιγμή και είχε αναφέρει τα εξής : «όσο κι αν με κοροϊδεύουν, κρατάω τη ρήση του Νεύτωνα εσείς διαφωνείτε με την αστρολογία, εγώ την έχω σπουδάσει, η ευχή μου είναι να μπει η αστρολογία στα σχολεία». 

Μήπως, η υπόθεση του ήδη προφυλακισμένου, ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη δεν έχει αφήσει ακόμη τις Αρχές να ασχοληθούν με τις καταγγελίες για τον Παύλου Χαϊκάλη;

Ο ηθοποιός βεβαία θα πρέπει να νοιώθει ανακουφισμένος γιατί έχουν προκύψει σωρεία καταγγελιών για άλλους γνωστούς ηθοποιός και η συζήτηση γύρω από το όνομα του «αρσενικού παλαιάς κοπής» έχει απομακρυνθεί.

Διαβάστε επίσης: Παύλος Χαϊκάλης: Λεπτομέρειες-σοκ από τις τέσσερις καταγγελίες γυναικών για παρενόχληση

Την ίδια στιγμή άλλωστε και οι δικηγόροι του Χαϊκάλη ίσως τον συμβούλευσαν να αλλάξει… ρότα, να μην απαντάει στις καταγγελίες αλλά και να μην βγαίνει στα ΜΜΕ.

Μέχρι στιγμής άλλωστε τηρεί σιγή ιχθύος, μένει σιωπηλός. Ίσως για να στρέψει και την προσοχή κάπου αλλού.

Τα μηνύματα που… έκαψαν τον Χαϊκάλη

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas κατήγγειλε και αυτή τον Παύλο Χαϊκάλη για απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

Η κατά κόσμον Μαρία Ταβερναράκη έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που ο ηθοποιός της έστελνε το 2011, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών.

Ο ηθοποιός φαίνεται να της στέλνει μηνύματα με αισχρούς χαρακτηρισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook. Ωστόσο, όπως εξηγεί, η Sky Maddas: «Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτός μου αναφερόταν. Γιατί φώτο με κιλοτάκια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σόσιαλ μου μίντια».

 

«Ειχα ανεβασει φωοτγραφιες μιας φιλης μου με μαγιο το καλοκαιρι του 2011 και ειχα ανεβασει μια φωτο με τα ποδια μου για να δειξω το χρωμα που εκανα. Ηταν η πρωτη φορα που καποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ», συνεχίζει σε επόμενη ανάρτησή της η ηθοποιός και σεναριογράφος.

 

in.gr