Παύλος Χαϊκάλης: «Θα βγουν πράγματα που θα κοκκινίσουν και οι πέτρες»
3 years, 2 months ago
6

Στο πνεύμα της υπερασπιστικής γραμμής που χρησιμοποιήσε για τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή, με την οποία δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος, ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι «όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου «κουκλάρα μου» αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι».

Eκτός από την προσωπική του τοποθέτηση για όσα τον κατηγόρησε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για το τσουνάμι αποκαλύψεων για σεξουαλικη παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν μπορώ να κρίνω ονοματικά κάτι, ξέρω μονάχα ότι αν βγουν κάποια πράγματα που θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, νομίζω πως θα κοκκινίσουν και οι πέτρες», ανέφερε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, στο πνεύμα της υπερασπιστικής γραμμής που χρησιμοποιήσε για τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή, με την οποία δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος, ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι «όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου «κουκλάρα μου» αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι».

Πρόσθεσε και τα εξής: «Θέλω, επίσης, να καταγγείλω το αρρωστημένο μυαλό που σε αυτό το βίντεο που είχαμε κάνει με τον Πέτρο λένε ότι σήμερα κάνουμε σάτιρα πάνω στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης. Που ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν. Επειδή τα πράγματα τα βλέπουμε κάτω από τη μία οπτική σήμερα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Η ομολογία για τη σεξουαλική παρενόχληση της Αραβή

Μιλώντας στο OPEN, o πρώην βουλευτής παραδέχτηκε πως εκείνος ήταν το πρόσωπο που κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή, υποστηρίζοντας όμως πως το περιστατικό με το τηλεφώνημα έγινε όταν η ηθοποιός ήταν 19 ετών.

Είτε ήταν 17 είτε ήταν 19 ετών, υπενθυμίζεται ότι η κ. Αραβαή κατήγγειλε πως πασίγνωστος κωμικός «αυνανιζόταν στο τηλέφωνο» ενώ της μιλούσε «πάρα πολύ πρόστυχα».

Από τη δικιά του μεριά, μιλώντας για το επίμαχο τηλεφώνημα, ο Παύλος Χαϊκάλης παρουσίασε το εξής επιχείρημα: «Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα».

Μάλιστα, δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του λέγοντας πως ήταν ερωτευμένος μαζί της και πως είναι «αρσενικό παλιάς κοπής» οπότε, όταν μια γυναίκα τού λέει «όχι», αυτός επιμένει.

Ο κ. Χαϊκάλης ζήτησε συγγνώμη από την ηθοποιό και τους γονείς της «αν την προσέβαλε».

in.gr