Παύλος Γαλακτερός: Αναστενάζουν τα σοκάκια της Μυκόνου με τον πρώην Survivor
2 years, 11 months ago
6

Μετά την επιστροφή του από το Survivor ο Παύλος Γαλακτερός έχει επανέλθει στην καθημερινότητά του και στην εργασία του. Ο ίδιος εργάζεται ως τεχνικός ήχου και φωτισμού και έτσι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους.

Στο νησί των ανέμων όλοι έχουν στρέψει τα βλέμματα πάνω του, καθώς με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών αφού ήταν από τους πιο «καθαρούς» παίκτες. Δεν μπλέχτηκε σε ίντριγκες και ξεχώρισε για το ήθος και την καλοσύνη του. Ο ίδιος ωστόσο είναι χαμηλών τόνων και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε φωτογραφίες στα social media που δημοσίευσε από την Μύκονο τον βλέπουμε να τρολάρει τον εαυτό του. Ειδικότερα, ανέβασε μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να δουλεύει και σχολίασε: «Όπως βλέπετε όταν έγραφε κάτω από το όνομα μου “audio and lights expert” εννοούσε “αυτός που κουβαλάει τα ηχεία και τα φώτα”». Επίσης σε στόρυ του, με φόντο το νησί αναρωτιέται αν θυμάται τίποτα ή θα βγει υποψήφιος κάνοντας έτσι αναφορά στο παιχνίδι.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε:

 

in.gr