Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Πήρα θάρρος από την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί ήταν αγωνίστρια σε όλα της»
1 year, 1 month ago
6

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για τη φθορά του χρόνου, το φλερτ, τον φόβο αλλά και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” η ηθοποιός σχολίασε αρχικά ότι δεν την τρομάζει η φθορά που φέρνει στο πέρασμά του ο χρόνος: “Δεν με τρομάζει η φθορά του χρόνου. Ότι υπάρχουν στιγμές που παρατηρώ τις αλλαγές και αναπολώ, είναι αλήθεια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα επιστρέψει σε κάποια φωτογραφία από τις πολύ νεανικές και δεν θα νιώσει μια γλυκιά μελαγχολία. Η ομορφιά δεν έχει να κάνει ακριβώς ούτε με τις ρυτίδες μας ούτε με λίγα παραπάνω κιλά. Η νεότητα νομίζω είναι η περιέργεια για τη ζωή, για τα πράγματα

Για το αν τη φλερτάρουν οι άνδρες σημείωσε: “Δεν έχω παράπονο, όλα καλά” είπε γελώντας

Μιλώντας για την καθημερινότητά της με την κόρη της είπε: “Ζούμε κάπως χίπικα, με την έννοια ότι δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να μαγειρέψουμε, να στρώσουμε το κρεβάτι στην εντέλεια, να βάλουμε τα ρούχα στη θέση τους… Είμαστε λίγο στη στιγμή. Ζούσαμε οι δυο μας. Η Χριστίνα πλέον έχει περάσει στην Ιατρική και είναι πια στην Κρήτη πολλά διαστήματα από φέτος… Νιώθω μοναξιά, μου λείπει πολύ η κόρη μου. Οι πορείες των ανθρώπων μοναχικές είναι εν τέλει, σε όλες τις ηλικίες“, εξομολογήθηκε.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου δήλωσε πως έχει κάνει ψυχοθεραπεία: “Όταν κατά περιόδους νιώθω ότι χρειάζομαι φως γιατί είμαι μπερδεμένη, λυπημένη ή φοβισμένη, αναζητώ βοήθεια… Έχω κάμποσα αυτοάνοσα νοσήματα, έχω φοβηθεί πάρα πολλές φορές. Φοβάμαι κάθε φορά που έχω πρεμιέρα, φοβάμαι σχεδόν κάθε βράδυ που έχω παράσταση, δεν έχω άγχος, έχω φόβο!”συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα πλάσμα που αγάπησα πολύ, που θαύμασα πολύ. Είχα την τύχη να δουλέψω μόνο έξι μηνών ηθοποιός, πολύ μικρή. Πήρα αγάπη, πήρα τρυφερότητα, πήρα θάρρος, γιατί ήταν αγωνίστρια σε όλα της μέχρι την τελευταία στιγμή”.

instyle.gr