Πέμη Ζούνη: «Αυτό που έζησα ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»
3 years, 2 months ago
6

Πέμη Ζούνη: Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The dot», όπου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για τη δικαστική της διαμάχη, με τη θεατρική παραγωγό, Μπέσσυ Γιαννοπούλου, αλλά και όσα έγιναν με αφορμή την παράσταση «… και Ιουλιέτα». Αναλυτικότερα:

 

Πέμη Ζούνη: Όσα ανέφερε στις δηλώσεις της

«Ήταν τα δυο μεγαλύτερα μαθήματα που πήρα στη ζωή μου. Το ένα πολύ επώδυνο επαγγελματικά και σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί ξεκαθάρισε τους πραγματικούς φίλους. Επαγγελματικά ήταν επώδυνο γιατί όταν ξέσπασε ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου. Και επειδή ο κάθε χώρος δεν είναι ο πιο καλοπροαίρετος, αυτοί που χάρηκαν να το συζητήσουν και να έχουν και άποψη φαινόταν. Αυτό είναι επώδυν”, είπε αρχικά η Πέμη Ζούνη.

“Δεν μου αρέσει να πειράζω τους ανθρώπους και θεωρούσα ότι με αγαπάνε, γιατί είμαι καλή. Δεν με αγαπάνε όλοι. Το εμπεδώσαμε αυτό. Ήταν βάρβαρο, κτηνώδες, ανθρωποφαγικό όλο αυτό που έζησα, είχα όμως δίπλα μου που πάρα πολύ με στήριξαν και πέρασε κάπως αυτό. Αυτό είναι το ένα μαθηματάκι να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορεί να δικαστώ για ηλιθιότητα. Και το άλλο μάθημα ήταν το πρόσφατο πρόβλημα υγείας της Ελεονώρας που εκεί λες “ποιοι έρωτες” και “ποιες καριέρες”; Ιεραρχεί τα πράγματα», συμπλήρωσε η Πέμη Ζούνη.

Π. Ζούνη: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις της στην εκπομπή «The dot»

 

enimerotiko.gr