Πέμη Ζούνη: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου και τα έχασα όλα μέσα σε ένα βράδυ»
7 months, 15 days ago
6

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες που έχει κάνει, αλλά και για την σχέση που έχει με τα χρήματα.

 

Να αναφέρουμε πως η γνωστή ηθοποιός είναι γνωστή και από τις εκφωνήσεις που έχει κάνει σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, διαφημίσεις και μεταγλωττίσεις κινηματογραφικών ταινιών, ενώ έχει ασχοληθεί και με τα κοινά από την θέση της δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Αθηναίων και από τη θέση της βουλευτού της Α’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ.

Πέμη Ζούνη

Πέμη Ζούνη: Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Η Πέμη Ζούνη μίλησε στην εκπομπή για την σχέση που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της διαδρομής με τα χρήματα, αποκαλύπτοντας: «Είχα πάντα καλή σχέση με τα λεφτά. Δηλαδή δεν είχα; Δεν πειράζει! Είχα; Α, τι ωραία! Φεύγανε; Καλά! Είχα καλή σχέση και πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Και πέρασαν λεφτά και έχασα λεφτά και το διέγραψα που έχασα μεγάλα ποσά εν μια νυκτί. Έβαλα ένα χ για να μην πάθω εγκεφαλικό».

 

«Έχασα εν μια νυκτί όσα χρήματα είχα μαζέψει! Ότι χρήματα είχα μαζέψει μέχρι τότε, μέχρι το 2000» τόνισε.

«Για ταξίδια δεν είχα πολύ καιρό, αλλά όταν ήθελα να πάρω κουρτίνες για παράδειγμα στο σπίτι… θα έπαιρνα όποια ήταν ακριβή! Αυτό ήταν ένα χαϊλίκι μου και δεν έμπαινα στη διαδικασία να κάνω έρευνα αγοράς. Αυτό που ερωτευόμουν δηλαδή το έπαιρνα» συμπλήρωσε η Πέμη Ζούνη.

 

enimerotiko.gr