Πέμη Ζούνη: «Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι» Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και κάνει αποκαλύψεις
1 year, 8 months ago
6

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (27/6) η Πέμη Ζούνη.

Η ηθοποιός, που φέτος κλείνει 40 χρόνια παρουσίας στο θέατρο και την τηλεόραση, μίλησε για την καριέρα της και τη ζωή της.

Αρχικά αποκάλυψε γιατί δεν την έχουμε δει σε κάποια σειρά τα τελευταία χρόνια αλλά και τι στερήθηκε για χάρη της υποκριτικής.

Επίσης, αναφέρθηκε στη θέση που έχει πλέον ο έρωτας στη ζωή της και εξήγησε γιατί προτιμάει το δράμα από την κωμωδία.

«Θαύμαζα την Κάθριν Χέμπορν που μεγάλωνε και ήταν κούκλα και έλεγα ας με αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσω ωραία, γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πειράξω κάτι. Παλιότερα είχα μια κακοήθη αυτοπεποίηθηση, αλλά κατά βάθος ήμουν αγριοκάτσικο σε δεύτερο επίπεδο. Πλέον είμαι πιο υποψιασμένη. Τα είδα όλα ανάποδα. Ήθελα από καρδιάς να σε ευχαριστήσω, γιατί είχαμε κάνει συνέντευξη το 2016 και κράτησες μια στάση τόσο σαν να με ήξερες βαθιά και να με πίστευες», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Μου έδινε πολύ κουράγιο αυτό. Δεν ήθελα να αυτοκτονήσω καλλιτεχνικά. Το επώδυνο είναι όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι, αυτοί που είναι σχεδόν “αίμα” σου, δεν ρωτάνε καν και αποφασίζουν. Έβγαλαν συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσουν. Δεν ξέρω γιατί, παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω».

Ακόμη, η Πέμη Ζούνη ρωτήθηκε και για το νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο οποίο δεν θα συμμετέχει.

«Δεν με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε. Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι. Περάσαμε απίστευτες ώρες γυρισμάτων και φυσικά περάσαμε φανταστικά. Η συνεργασία μας έχει φτάσει στο peak, έχουμε παίξει τα πάντα μαζί. Μου λείπουν πάρα πολύ αυτές οι συνθήκες εργασίας. Δεν μπορούν όλες οι παραγωγές να γίνουν έτσι στην Ελλάδα, γι’ αυτό και είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Έχω παίξει συνολικά σε λιγότερα από 20 σίριαλ. Έχω περάσει από πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό» δήλωσε και μίλησε για τις στιγμές που έχει χάσει: «Κάθε βήμα ήταν συνειδητό, πάντα είχα κριτική σκέψη, αλλά και το στομάχι γι’ αυτή την δουλειά, δεν έκανα παραχώρηση που να μετανιώνω. Μόνο ότι έχασα ώρες από την παιδική ηλικία της κόρης μου. Τώρα λέω “γιατί;”, αυτό μόνο. Δεν άφησα ποτέ έναν έρωτα για μια δουλειά».

Από το «Κλείσε τα μάτια» ως τις «8 Λέξεις» έκανε 15 χρόνια αποχή από την τηλεόραση. «Έκλεισα να παίξω σε μια καινούρια σειρά του OPEN που θα λέγεται “Έρωτας Φυγάς”», αποκάλυψε.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε