Περικλής Αλμπάνης: Το υπέρογκο ποσό για ένα επεισόδιο και η απώλεια που τον στιγμάτισε
2 years, 4 months ago
6

Ο Περικλής Αλμπάνης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το αστρονομικό ποσό που έλαβε για να συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης».

 

Αναφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη ο ηθοποιός υπογράμμισε «είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της, ήταν δυναμική, αντράκι, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Αλίκη είχε πολύ λίγους φίλους, πήγαιναν δίπλα της να πάρουν κάτι και το καταλάβαινε» και συμπλήρωσε «ήμασταν μαζί σε μία παράσταση κι ήθελε να βάλει το παντελόνι από το “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Δεν κούμπωνε, ξάπλωσε, ρούφηξε την κοιλιά της και στο τέλος, προσπαθώντας να την βοηθήσω, της έσπασα το φερμουάρ».

Η απώλεια που στιγμάτισε τον Περικλή Αλμπάνη

Όσον αφορά την «απώλεια» που τον στιγμάτισε, αυτή ήταν του καλού του φίλου Κώστα Ευριπιώτη και όπως επεσήμανε ο Περικλής Αλμπάνης «μου στοίχισε πάρα πολύ, ήταν ξαφνικό. Είχαμε κάνει πολλές παραστάσεις μαζί».

 

Το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Περικλής Αλμπάνης για ένα επεισόδιο

Σχετικά με τη μεγαλύτερη αμοιβή που έχει λάβει σε δουλειά, σημείωσε ότι”ήταν για το επεισόδιο που συμμετείχε στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Για ένα επεισόδιο πήρα 1,5 εκατ. δραχμές. Έχω κάνει και δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας».

 

enimerotiko.gr