Περικλής Κονδυλάτος – «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο Survivor»
2 years, 6 months ago
6

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην πολυσυζητημένη συμμετοχή του στο Survivor.

«Στο Survivor είχα ειδική μεταχείριση από την παραγωγή και μου άφησαν τα σκουλαρίκια μου και το δαχτυλίδι του παππού μου», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ απαντώντας σε σχόλιο για τις ιδιαίτερες ενδυματολογικές του επιλογές και κατά πόσο αυτές δηλώνουν την πίστη του, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε:

«Δεν πιστεύω στις θρησκείες. Είμαι μαθητής της Καμπάλα. Όσοι στρέφονται σε τέτοια πράγματα πάνε για να ισορροπήσουν τον εαυτό τους. Είχα κάνει ήδη πολλή δουλειά, πήγαινα από μικρός σε ψυχίατρο».

Ο ίδιος μίλησε και για τη δύσκολη σχέση του με τους γονείς του.

«Δεν νομίζω ότι οι γονείς μου ανησυχούσαν όταν ήμουν στο Survivor. Άκουσα ότι μου έριχναν και ένα μικρό “θάψιμο”, έλεγαν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός. Δε μιλάω με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου σταμάτησε να μου μιλάει μετά το παιχνίδι, γιατί είχα δώσει κάποιες συνεντεύξεις και είχα πει ότι δεν ήταν καλός πατέρας. Η μάνα μου ήταν απούσα. Στο Survivor μου έλειψαν πράγματα, οι αδερφές μου, η σχέση μου, αλλά όχι οι γονείς μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων παραδέχτηκε ακόμα ότι κατά τη διάρκεια του Survivor έκανε πράγματα που δεν τον χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο:

«Έχω κλέψει πολλά πράγματα, από σκουπίδια, από καλύβες, έχω ξηλώσει παράθυρα», σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος μιλώντας στο MEGA Καλημέρα:

in.gr