Πέτρος Φιλιππίδης: Τέλος η υποκριτική για τον ηθοποιό
2 years, 2 months ago
6

Είναι οριστικό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εγκαταλείπει για πάντα την υποκριτική και είναι μια απόφαση την οποία πήρε εντός τις φυλακές Τριπόλεως μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν τον Μάρτιο.

Ο ηθοποιός έχει αποφασίσει σε περίπτωση που αθωωθεί να μην επιστρέψει ποτέ στα φώτα της δημοσιότητας ενώ υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που τον θέλουν ακόμη και να μετακομίσει εκτός Ελλάδος εφόσον φυσικά κριθεί από το δικαστήριο αθώος.

Ακόμη όμως και εφόσον κριθεί ένοχος και εκτίσει την ποινή του και πάλι η επιθυμία του είναι να φύγει στη συνέχεια για πάντα στο εξωτερικό. Το τελευταίο διάστημα η ψυχολογική του κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί σε σχέση με το πρώτο διάστημα της παραμονής του στη Φυλακή, σύμφωνα με το Nassosblog.

Σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται σήμερα;

«Σε τι κατάσταση είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης έναν μήνα πριν τη δίκη. Είναι έτοιμος ψυχολογικά να αντικρούσει τις κατηγορίες;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον δικηγόρο του ηθοποιού, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, με τον ίδιο να απαντά:

«Ο κατηγορούμενος ξέρει αν είναι αθώος ή όχι, δεν προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του. Είναι αθώος και επειδή πλησιάζουμε στην τελική ευθεία θα σας πω γιατί τόσο καιρό δεν το έλεγα. Ο κύριος Φιλιππίδης και πρέπει να το μάθει ο κόσμος, γιατί η κοινή γνώμη για να έχει μια σωστή αντίληψη, πρέπει να είναι καλά πληροφορημένος. Ο κύριος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό, όλες οι υπόλοιπές πράξεις είναι απόπειρες κι αυτός ο ένας βιασμός και πρέπει να το ξέρει ο κόσμος, δεν μπορεί να μην λέει από την πρώτη στιγμή και θα πρέπει να φτάσει στον ανακριτική και να πει «μου το θύμισε ένας φίλος μου».

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μια μερίδα δικαστών, η οποία επηρεάζεται πάρα πολύ από το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία. Εάν ήταν ένας άλλος άνθρωπος στη θέση του Φιλιππίδη, που δεν ήταν στη δημοσιότητα, θα τον είχαν αφήσει ελεύθερο χωρίς κανέναν περιορισμό», είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

in.gr