Κώστας Φραγκολιάς: Η καριέρα που χρωστάει στη Βίσση, οι διεθνείς πασαρέλες και η καλλονή σύντροφος
3 years, 3 months ago
6

Ο Κώστας Φραγκολιάς γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Απριλίου του 1975. Έχει εργαστεί στη λαϊκή ενώ στο χώρο της showbiz τον βοήθησε η  διεθνής καριέρα του ως μοντέλο.Το 2003, στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του Πανελευσινιακού και Πρώτος Σκόρερ στην Δ’ Κατηγορία, ενώ το 2004 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών – Β’ Κατηγορία.

Της: Έπη Τρίμη

Έτσι μαζί με το ποδόσφαιρο εργάστηκε ως ηθοποιός αλλά  και παρουσιαστής. Το 1998 έκανε την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά ως παρουσιαστής στο κανάλι MAD TV. Εκεί τη σεζόν 1998-1999 παρουσίασε την μουσική εκπομπή “Top One Songs” για μία χρονιά.

Το καλοκαίρι του 2004 ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα δέχτηκε πρόταση από το Star Channel για τη θέση του παρουσιαστή δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά. Τελικά τη σεζόν 2004-2005 παρουσίασαν μαζί την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Όλε”. Την ίδια σεζόν έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην τηλεόραση κάνοντας ένα πέρασμα από την κωμική σειρά “Τηλεμπόρα” σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Οι επόμενες δουλειές ως ηθοποιός στην τηλεόραση ήταν στις σειρές “30 μέρες αγωνίας”, “Η Πολυκατοικία”, “Όλα στον αέρα” και “Καρυωτάκης”.

Τις τηλεοπτικές σεζόν 2009-2011 παρουσίασε στο Mega Channel το talent show “Guiness World Record Show” την πρώτη σεζόν μαζί με την Κατερίνα Στικούδη ενώ την επόμενη με τους Γιώργο Λιανό και Λορέντζο Καριέρε. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων έμεινε για λίγο καιρό στο Μιλάνο. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό show “Dancing on Ice” στον ANT1 φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό μαζί με τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ιωάννα Πηλιχού. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα είναι συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή infotainment εκπομπή “Happy Day στον Alpha”.

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο

Το 2008 ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην κωμική ταινία Λούφα και απαλλαγη:Ι4 έχοντας ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ακολούθησαν οι ταινίες “Σούλα Έλα Ξανά” και “Η Κληρονόμος” το 2009 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το 2015 έπαιξε στην ταινία “Λύσσα Κακιά”.

Η διεθνής καριέρα στο μόντελινγκ

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως μοντέλο ο Κώστας Φραγκολιάς έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Vogue, Status, Nitro, Esquire, Max και Cosmopolitan ενώ έχει κάνει δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Την περίοδο 2001-2002 συμμετείχε στα shows των Ferre, Bikkemberg, Nautica, Massimo Rebacci και Cavali. Στο Λονδίνο πήρε μέρος στο show του Birmingham και φωτογραφήθηκε για τα Cosmopolitan και AXM, ενώ παράλληλα ταξίδεψε στο Παρίσι και πήρε μέρος στο γαλλικό Fashion Week.

Το 2006 έμεινε για αρκετό διάστημα στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στο αμερικανικό Fashion Week και έκανε δύο διαφημιστικά. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε σπουδές στο Τμήμα Υποκριτικής του New York University.

Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστώ στη Βίσση

«Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση».

Προσωπική ζωή

Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και συχνά πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εξόδους.Η σχέση του ζευγαριού μετράει τρία χρόνια και όπως φαίνεται παραμένουν αχώριστοι!

Πηγές: Wilkipedia |fthis.gr |

enimerotiko.gr