Παίζει τα ρέστα του ο Ατζούν: Βάζει στο Survivor τις πρώην συντρόφους 2 παικτών & ανάβει “φωτιές” στην παραλία
1 year, 2 months ago
6

Φωτιά” στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, κυρίως στην πλευρά των Διασήμων, καθώς ο Ατζούν συστήνει τους νέους παίκτες του Survivor All Star.

Νέες ανατροπές έρχονται στο Survivor All Star δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο «το παιχνίδι των ανατροπών». Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο Νίκος Παρτσώλης, σήμερα (16/2) μπαίνουν οι νέες προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για έξι παίκτες, γνώριμους από παλαιότερες συμμετοχές τους στο Survivor. Ο λόγος για τις Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Τζο Μαυριδάκη και τους Νικόλα Αγόρου, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Αυτό πάντως, που έχει ενδιαφέρον είναι πώς θα χωριστούν στις δύο ομάδες οι έξι παίκτες. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αποφασισμένος να «ανάψει» φωτιές στην παραλία των Διάσημων. Έτσι στους Μαχητές θα πάνε οι Αγόρου, Μαυριδάκη, Κωνσταντινίδης και στους Διάσημους οι Ελευθερίου, Κεφαλά, Παπαδοπούλου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Σάκης Κατσούλης θα συνυπάρχουν στην ίδια παραλία με τις δύο πρώην συντρόφους τους, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Χριστίνα Κεφαλά. Ιδιαίτερα στην περίπτωση του Μάριου Ιωαννίδη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά το φλερτ που αναπτύχθηκε στο παιχνίδι ανάμεσα στον Κύπριο και την Καρολίνα Καλύβα. Η γνωστή τραγουδίστρια φέρεται αποφασισμένη κάνει ότι είναι εφικτό για να λάμψει η αλήθεια της, σε περίπτωση που ο Μάριος αρνηθεί ότι είχαν σχέση.

Επίσης, ενδιαφέρον έχει και πως θα δεχθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών την συνύπαρξη του συντρόφου της Σάκη Κατσούλη με την Χριστίνα Κεφαλά στην ίδια παραλία.