«Πίνω κάθε πρωί αuτό το μείγμα…»: Είναι 76 ετών, μοιάζει με 40άρα και μοιράζεται για 1η φορά το μυστικό της
1 year, 10 months ago
6

Η Άζντα Πεκάν είναι μία από τις ομορφότερες τραγουδίστριες στην Τουρκία, η οποία αν και είναι 76 χρονών, η ίδια μοιάζει με 40αρα.

 

Η ίδια έχει καταφέρει να διατηρήσει τη νεανική της εμφάνιση παρά την ηλικία της και δεν διστάζει να μοιραστεί τα μυστικά της.

Συγκεκριμένα η λαμπερή και φρέσκια εμφάνισή της βασίζεται στην υγιεινή διατροφή και στην άσκηση. «Προσέχω πάντα τι τρώω. Δεν περιορίζω τις επιλογές μου. Μου αρέσουν και τα κεμπάπ και τα ψάρια» αναφέρει η ίδια.

Επιπλέον η τραγουδίστρια σημειώνει πως η συχνή άσκηση παίζει ρόλο στην άψογη σιλουέτα της ενώ παραδέχεται πως έχει κάνει πλαστική στήθους και πως επισκέπτεται ιαματικά λουτρά κατά της γήρανσης στην Ελβετία.

Ακόμη αναφέρει: «Περπατάω, πίνω πολύ νερό. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς νερό. Κάθε πρωί πίνω ένα μίγμα τζίντζερ-λεμονιού-μελιού σε ένα ποτήρι νερό. Ποτέ δεν ήθελα να είμαι μια όμορφη γυναικεία φιγούρα. Αλλά πάντα προστατεύω το κορμί μου. Η γενετική και ο αθλητισμός συμβάλλουν πολύ στη διατήρηση της φόρμας».

Παρά την προχωρημένη ηλικία της, η Πεκάν λέει πως πλέον σκέφτεται να κάνει ένα μωρό και πως η ίδια σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει, έχει ήδη συμβουλευτεί Αμερικανούς και Ινδούς γιατρούς.

 

Τέλος, αναφέρουμε πως η Άζντα Πεκάν έγινε διάσημη στην πατρίδα της τη δεκαετία του ‘70, όταν εμφανίστηκε σε μια σειρά ταινιών προτού γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

 

enimerotiko.gr