Πιο όμορφος απ’ τον “Φραουλίτσα”, γοητευτικός μελαχρινός: Ο αδερφός του Νικόλα Αγόρου είναι περιζήτητος γαμπρός
1 year, 1 month ago
6

 Εύη Κουρίδου

Μεγάλη ομοιότητα με τον αδερφό του έχει ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δεμένος με την οικογένειά του.

Τον Νικόλα Αγόρου τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2018, ενώ φέτος τον βλέπουμε να αγωνίζεται στο Survivor All Star, με στόχο να κατακτήσει τους στίβους μάχης αλλά και τον τίτλο του νικητή.

 

Έξω από το reality επιβίωσης ο ίδιος έχει μια πολύ δεμένη οικογένεια να τον περιμένει και έναν αδερφό στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Η ομοιότητα με τον αδερφό του

Ο Νικόλας Αγόρου έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και πριν μπει στο Survivor All Star αφιέρωνε χρόνο για να περνά με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιώργο, με τον οποίο μοιάζει καταπληκτικά.

Ο γοητευτικός Γιώργος Αγόρου διαθέτει τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά με τον παίκτη του Survivor All Star ενώ διατηρεί άψογες σχέσεις με τον αδερφό του.

Μπορεί ο αδερφός του να μη διαθέτει λογαριασμούς στα social media, ωστόσο εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κοινές φωτογραφίες τους, όπου ποζάρουν αγκαλιά και χαμογελαστοί.

Ο θάνατος του πατέρα τους τούς στιγμάτισε ενώ το συγκεκριμένο γεγονός ώθησε τον Νικόλα Αγόρου να έρθει πιο κοντά με τη θρησκεία και τον Θεό.

“Οικογένεια πάνω απ’ όλα. Να τους αγαπάτε και να τους χαίρεστε όσο τους έχετε όλους μαζί. 1-10-2021 αρχηγέ μου, σε λατρεύω”, έχει γράψει χαρακτηριστικά ο Νικόλας Αγόρου για τον πατέρα του σε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τους γονείς και τον αδερφό του.

 

Αγόρου

Λίγα λόγια για τον Νικόλα Αγόρου

  • Είναι 31 χρονών
  • Κατάγεται από τα Γιάννενα και συγκεκριμένα από την Κόνιτσα
  • Έχει σπουδάσει στη γυμναστική ακαδημία στη Θεσσαλονίκη
  • Για 9 ολόκληρα χρόνια ασχολήθηκε εντατικά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το κανό-καγιάκ σλάλομ
  • Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις ως έφεδρος δόκιμος αξιωματικός
  • Πριν μπει στο Survivor είχε εργαστεί ως μοντέλοιδιωτικός υπάλληλος καθώς και σε νυχτερινά μαγαζιά ως μετρ στο Κολωνάκι, στο Γκάζι, στη Γλυφάδα και στη Μύκονο
  • Είχε δηλώσει ότι πήγε στο Survivor ώστε να κερδίσει το έπαθλο και να βοηθήσει την οικογένειά του