Ποιος Μπισμπίκης; Αυτός ήταν ο Βασίλης που έκλεψε πρώτος την καρδιά της Βανδή
7 months, 16 days ago
6

Η Δέσποινα Βανδή περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της με τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά να βρίσκονται σε πολύ δημιουργική φάση.

Η τραγουδίστρια από το διαζύγιο της και μετά δεν… ξεκολλάει από το πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη και πια δεν κρύβουν τον έρωτά τους από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο διάσημος σκηνοθέτης δεν ήταν όμως ο πρώτος Βασίλης που γνωρίζουμε δίπλα της.

Πριν τον μεγάλο έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή είχε δεσμό με έναν άλλο Βασίλη, τραπεζικό υπάλληλο στο επάγγελμα, με τον οποίο έμενε και στο ίδιο σπίτι.

Δημοσίευμα στο Ciao του 1997 είχε δείξει φωτογραφίες με τον τότε σύντροφό της και η ίδια είχε μιλήσει για την σχέση τους.

Διαβάστε τι είχε δηλώσει η ίδια

Έμαθα πως παντρεύεσαι. Είναι αλήθεια;

Είπαμε να μιλήσουμε για τα καλλιτεχνικά μου. Δεν παντρεύομαι λοιπόν.

Γιατί; Δεν τα πάτε καλά με τον αγαπημένο σου; Μήπως έχετε χωρίσει;

Μπα, που να φας τη γλώσσα σου. (γελάει) Δηλαδή, όποιο ζευγάρι δεν παντρεύεται πρέπει και να έχει χωρίσει; Και καλά είμαστε και αγαπημένοι είμαστε και δεν παντρευόμαστε. Ικανοποιήθηκες;

Απ’ ό,τι ξέρω, ο Βασίλης μένει στην Αγία Παρασκευή. Εσύ στη Βούλα. Η απόσταση δεν είναι μικρή. Έχετε και εντελώς διαφορετικό ωράριο εργασίας. Πότε συναντιόσαστε;

Καθημερινά.

Πηγαίνεις σπίτι του κάθε μέρα ή έρχεται ο Βασίλης στο δικό σου;

Με τον Βασίλη μένουμε μαζί στο σπίτι μου, που είναι και κοντά στη δουλειά μου. Εάν έμενε ο καθένας στο σπίτι του οι συναντήσεις μας θα είχαν πρόβλημα.

Σε περιμένει πάντα να γυρίσεις από τη δουλειά σου;

Όχι πάντα. Ο Βασίλης πρέπει να ξυπνάει νωρίς και να πηγαίνει με καθαρό μυαλό στο γραφείο του. Είμαστε αρκετές ώρες μαζί από τη στιγμή που θα γυρίσει μέχρι την ώρα που θα πρέπει να πάω εγώ στη δουλειά μου.

Πώς γνωριστήκατε με τον Βασίλη; Καλλιτέχνης εσύ, τραπεζικός αυτός, κάπως δύσκολα συναντιώνται οι δρόμοι σας. Μήπως όταν πήγαινες στην τράπεζα για τις καταθέσεις σου;

(Γελάει). Όχι. Μέσω κοινών φίλων είχαμε γνωριστεί.

Πριν πόσα χρόνια;

Δύο, περίπου.

Το γεγονός ότι με τον αγαπημένο σου κινείστε σε άλλους επαγγελματικούς χώρους, σας δημιουργεί πρόβλημα; Μήπως σε ζηλεύει;

Σε μία υγιή σχέση δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Και η σχέση μου με τον Βασίλη είναι υγιής.

Και δεν παντρεύεστε;

(Γελάει). Στο είπα. Δεν παντρεύομαι.

Δεν μιλάτε δηλαδή για γάμο;

Όλα στην ώρα τους. Και μην ρωτήσεις τίποτε άλλο. (Γελάει)

in.gr