Πήρε «1» στη βαθμολογία των συμπαικτών του και πλάνταξε στο κλάμα στο «Κάτι ξαναψήνεται» – Τα έχασε η Σπυροπούλου
2 years, 1 month ago
6

Σήμερα Παρασκευή στην εκπομπή μαγειρικής του Σκάι, «Κάτι ξαναψήνεται» οι παίκτες δείχνουν τη βαθμολογία που έβαλαν μέσα στην εβδομάδα στους υπόλοιπους και βγαίνει ο νικητής που παίρνει και το χρηματικό έπαθλο.

Για έναν παίκτη όμως η μέρα ήταν απογοητευτική. Μόλις είδε τη χαμηλή βαθμολογία που του είχαν βάλει οι συμπαίκτες του (κάποιος το έβαλε και «1») και συνειδητοποίησε ότι δεν θα κερδίσει το έπαθλο, ξέσπασε σε κλάματα.

Πλάνταξε στο κλάμα

Ενώ μιλούσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Νίκος δεν άντεξε και η συναισθηματική του φόρτιση ξέσπασε. Ήταν τόσο πολύ φορτισμένο μάλιστα που έκλαιγε με λυγμούς και δεν μπορούσε να πει μια λέξη.

Η παρουσιάστρια τα έχασε από αυτήν την αντίδραση και τον συμβούλεψε να πιεί λίγο νεράκι και να ηρεμήσει. Στο τέλος οι δυο τους αποχώρησαν από τις κάμερες με την Σπυροπούλου να του δίνει κουράγιο και να του λέει ότι ήταν απλά ένα παιχνίδι.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο. Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ ο Νίκος και δυστυχώς έχω στεναχωρηθεί και εγώ που δεν είναι τώρα κοντά μας. Θέλει λίγο να ηρεμήσει, θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χωρίς τον Νίκο αυτή τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.